Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Vladusxx píše: Více
tak 5 koček naráz - jak píšeš, je to pálka, pak také, jak byste to dělali? máš 5 přepravek? a na veterině také nemůžou celý den kastrovat vaše kočky,
jak už jsem psala, dělej to po jedné kočce - postupně
@stinga píše: Více
Proč by nemohli? Na veterině se to dá domluvit, přepravky půjčí kamarádi nebo se lze obrátit na spolky, co se o kočky stará. Ti dokonce pomůžou s odchytem, zajistí veterinu a často i kastrace zaplatí.
@Vladusxx Omlouvám se, mně to docvaklo až po odeslání a neměla jsem čas to opravovat. Ano, patří to zakladatelce. ![]()
@stinga no budeme to muset nějak vymyslet…spíš bych to opravdu ráda sfoukla najednou…
@kocourGarfield vpoho ![]()
@Jaňouchová spolky nechci otravovat, mají dost práce s toulavými kočkami a s mnozirnami…my tohle vyřešíme s manželem a s mamkou..koukám jarnaky u nás vycházejí na začátek března, to už je fakt pozde…možná využijeme pololetní prázdniny…
Klidně se na ně obrať, oni fungují i kvůli takovým případům. Minimálně ty přepravky ti půjčí a zajistí veterinu, kde jsou na takový případy zvyklý.
@Jaňouchová píše: Více
no ale tahle mega akce se musí konat v době, kdy otec nebude doma, což je kdysi příští rok na jaře?
to už budou kočky dávno skotné a po porodech, a z 5 koček jich bude třeba 20,
já bych to dělala právě po jedné kočce, to si otec ani nevšimne, že zrovna pár dní jedna chybí - a hlavně - nebude ztrácet čas
jak píše @Jaňouchová na kočičí útulek se klidně obrať, můžou ti zapůjčit ty sklopce a přepravky, a také ti můžou zajistit svého smluvního veterináře, který ty kastrace udělá za dobrou cenu - já to tak také udělala, akorát jsem s kočkou musela popojet 40 km k jejich veterinářce - u nás stála kastrace kočky 2400 a tam to bylo za 1000