Kojene dite prikrmy

Anonymní
1.6.22 20:32

Kojene dite prikrmy

Holky,
zacaly jste nekdo u kojeneho s prikrmy po 4 mesici a byli jste v pohode? Nebo kase?
Nejak kojeni uz nedavam a zvazuju co dal, jestli si aspon nepomoct s prikrmama a nebo kasema?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36327
1.6.22 20:41

Ano. Zelenina, maso, ovoce. Naše ne, ty jsou těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22842
1.6.22 20:42

Ano, ja kojila a zacala v ukoncenem 4 mesici klasicky se zeleninou na obed. Deti rychle najely na plnou porci. Kazdy mesic jsem pridavala 1 prikrm (zelenina, ovoce, kase atd,). Ale jako porad se kojily, ikdyz min a min. Starsi do 13 mesice a mladsi do osmeho. Pak uz kojit nechtely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.22 20:50

@Oriseka a cim jste zacala? Pisou ze dyne, ale dyne ted uplne asi nesezenu a mrkev pry zacpava.. tak me napada, cuketa? Batat?

• Citovat
  • Upravit
22842
1.6.22 20:57
@Anonymní píše:
@Oriseka a cim jste zacala? Pisou ze dyne, ale dyne ted uplne asi nesezenu a mrkev pry zacpava.. tak me napada, cuketa? Batat?

Cuketa je malo vyzivna, takze se dava spis pozdeji v kombinaci treba s bramborem. U prvniho jsem zacala mrkvi s lzickou oleje a u druheho s dyni a to mi prislo lepsi. Batat hned nasledoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11889
1.6.22 20:58

Je vpodstate asi jedno jakou zeleninou se začne…ale dává se vždy nekolik dní jeden druh a sleduje se jestli se mimčo neosype…pak se zkusí další druh…někdo vyloženě dělá napřed jen jednodruhové já jsem třeba od začátku michala. Vždy jsem k již vyzkoušené přidala novou…např napřed mrkev, pak mrkev a bramboru..pak bramboru a brokolicí..atd…a vždycky se do toho musí přidat máslo nebo kvalitní olej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
1.6.22 20:58

Ano, syn byl vetsi a o jidlo jevil velky zajem, tak mi to schvalila i doktorka. Nesnedl sice moc, ale super, krome mrkve, po ktere mel zacpu, bylo vsecko ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.22 21:01

@Vladusxx olej se da treba olivovy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.22 21:01

@Markétka111 jakoze vam hodne pribiral? Jak jevil zajem?

• Citovat
  • Upravit
11889
1.6.22 21:13
@Anonymní píše:
@Vladusxx olej se da treba olivovy?

Jojo po olivovy klidně…nebo kokosový..měl by být za studena lisovaný..já teda dávám máslo…
Dcera jevila zájem o jídlo tak že slintala když jsem vařila, nebo před ni jedla svoje jídlo…natahovala se po něm, dávala sakra jasně najevo že chce taky..otvírala pusu když jsem ji přiblížila lžíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
1.6.22 21:27
@Anonymní píše:
@Markétka111 jakoze vam hodne pribiral? Jak jevil zajem?

No koukal jak jime a natahoval se :lol: pribiral a rostl rychleji, v pul roce mel pres 9 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.22 21:32

@Markétka111 hehe my mame v 3,5 mesicich 7,5 kg. Doktor mi neveri, ze stale jen kojim :lol:

• Citovat
  • Upravit
1680
1.6.22 22:14
@Anonymní píše:
@Markétka111 hehe my mame v 3,5 mesicich 7,5 kg. Doktor mi neveri, ze stale jen kojim :lol:

To je pak neco vid :lol: ale zstavi se to, neboj, od deseti mesicu nepribira skoro vubec :lol: a to ma 17 mesicu - tedy ale stale kojeny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23001
2.6.22 20:00

U druhé dcery jsem začala dřív, nějak v 5mesici, sapala se po jídle.
Kaši určitě nezačínat, spíš zeleninu..brambora, mrkev, batat, pastinák, dýně, cuketa, trochu květák, brokolice, špenát..hlavně nemíchat, postupně kdyby byla nějaka alergie. Pak přidáš maso..

Tak mě se dcera narodila 4560g, ta měla v 6 měsících 8500g :lol: pak díky příkrmu už tak nepribirala.
První dcera měla v 6 měsících 8300g a to byla jen kojena a při narození 3530g Šla jsem si pro knížky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23001
2.6.22 20:03
@Anonymní píše:
@Markétka111 hehe my mame v 3,5 mesicich 7,5 kg. Doktor mi neveri, ze stale jen kojim :lol:

Masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko