Kojenec a TV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85355
12.8.18 19:07

Pocitej s tim, ze pozdeji budete ten cas u TV natahovat, pokud to ted tak zavedete. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
12.8.18 19:08
@vertunka píše:
Ja chapu, ze si clovek chce odpocinout a v klidu se najist. Ale odkladat kvuli tomu dite k bedne?? 8o 8o Notabene pul rocni mimco?

Ja jsem spis reagovala na hlasku „na co jste si porizovali dite, kdyz se chcete v klidu nasnidat…“ :mrgreen: Co se tyce tv, kazdeho vec, u nas bezi tv leta letouci jako kulisa porad, tak by me zajimalo, kdy mym detem podekuje CNS :think: @Cuddy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
12.8.18 19:09

Já bych kojence před TV nedávala, dá se určitě zabavit i jinak, takovej smeták, varecka, obal od telefonu, cokoliv, co běžně nemívá. Děti mám skoro dva roky a tři a půl, na televizi koukají, víc, než jsem si kdy myslela, že dovolím, ale teda v půl roce netušili, že nějakou televizi máme. Vždy Z z toho nic nemá, absolutně nemůže chápat nějaký obsah, i kdyby jednoduché pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.8.18 19:12

U nás běží TV jako kulisa často, nemám ráda to hrobové ticho, pouštím ji u když sem sama doma a dělám něco klidně ve vedlejší místnosti, prostě abych zaplnila to ticho :D cíleně sem k tomu syna neposazovala, ale když se někdy během hry zastavil a chvíli koukal tak sem ho neodháněla, stejně ho to bavilo pár minut maximálně a pak si šel zas hrát, tak to probíhá doteď jsou mu 3 a půl roku, jestli vydrží maximálně 20 minut u pohádky a pak si běží hrát s autama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.8.18 19:23
@Šmoulice píše:
Tak já u telky nechám skoro dvouletou sedět i hodinu dvě ;) Taky chci mít svůj klid, najíst se, jít SAMA na wc, uvařit, uklidit … prostě cokoli.
Nepořídila jsem si dítě proto, abych byla jeho otrok a skákala mu 24hod denně za prde.lí :roll:@aaaki Úplně v klidu . Nevidím na tom nic špatného ;)

Ja si sama dojdu na wc, vypiju kafe a dokonce i uvarim aniz bych detem (2,5r a 6m) poustela bednu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
12.8.18 19:26
@vertunka píše:
Ja si sama dojdu na wc, vypiju kafe a dokonce i uvarim aniz bych detem (2,5r a 6m) poustela bednu. :nevim:

No jistě , madam dokonalá :mrgreen:
Všechny ti tu dokonalost žereme :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.8.18 19:42

Já mám 5 měsíční, cíleně ji k televizi neusazuju, ale když to běží a něco ji tam zaujme, tak taky chvíli koukáme :nevim: Má ráda třeba Simpsonovi nebo fotbal a kulečník, asi jak tam lítá furt něco barevnýho. A Kobru 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3822
12.8.18 19:54

Ja svymu 11 m synovi poustim telku (pisnicky z YouTube) kdyz potrebuju neco udelat (mit klid). Je to uplne normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.8.18 20:06

U nás běží TV, hlavně hudební kanály min půl dne. Když jsme tedy doma. A ráno a večer déčko. A stejně si u toho hrajeme, malujeme, skládáme puzzle. Nemám ráda ticho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.8.18 09:43
@Šmoulice píše:
Tak já u telky nechám skoro dvouletou sedět i hodinu dvě ;) Taky chci mít svůj klid, najíst se, jít SAMA na wc, uvařit, uklidit … prostě cokoli.
Nepořídila jsem si dítě proto, abych byla jeho otrok a skákala mu 24hod denně za prde.lí :roll:@aaaki Úplně v klidu . Nevidím na tom nic špatného ;)

Na to mají naše děti otce, nemusím kvůli tomu zatěžovat jejich CNS. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.8.18 09:46
@Šmoulice píše:
No jistě , madam dokonalá :mrgreen:
Všechny ti tu dokonalost žereme :mrgreen: :pankac:

Já jsem taky dokolaná, heč, my televizi doma už X let vůbec nemáme :lol: S manželem si pouštíme filmy večer na plátně, děti ještě nic takového neviděly. Budou chudinky zaostalé.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
13.8.18 11:48
@radkka píše:
Na to mají naše děti otce, nemusím kvůli tomu zatěžovat jejich CNS. :think:

Otec mého dítěte chodí do práce ;)
Já pracuji též. Chůvu neplatím. Zvládám to momentálně sama. Takže díky Bohu za televizi, tablet a telefon :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
13.8.18 14:33

Můžeš jí zadelat na poruchy pozornosti,paměti,podle některých názorů i na ADHD a poruchy učení. Kojenec si v klidu vyhraje pod hrazdickou.TV máme,ale v létě nepoustime skoro vůbec. Deti si hrají i samy nebo spolu navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
16.8.18 06:11

Porad jsem se tu nedozvedela, kdy se tedy projevi, ze svym detem mrzacim CNS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí