Kojenec málo pije a jí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kojenec málo pije a jí
Ahoj maminky,
dalo by se říct, že nemám doma žádnýho jedlíka, nikdy mlíčka nevypila moc, ale co předvádí poslední dny, to je síla..kolikrát nevypije ani 110ml a to je hlady 3 hodinky, docela mě těšilo že sní 190 ovocných příkrmů s piškotama nebo tvarohem, ale ted dá tři lžičky a prská (dokojím, dá si pár loků a konec). Jinak je spokojená, plazí se a snaží se lézt. I když vypije večer 110ml sunaru spí celou noc. Jediný co, tak začala přes den víc spát. Má 8 měsíců, 71cm/7,4kg..
Můžu se zeptat maminek starších prcků jestli se jim to někdy stalo?? Já to přisuzuju rostoucím zoubkům, nemá totiž ani jeden. Jinak fakt nevim!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@relay to může být určitě zoubkama, může na ni lézt i nějaká viróza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, nas v tu dobu zacal jist malo a zustalo mu to doted (15m) ![]()
pije UM, ji jogurty a banany a cokoliv jineho je boj. drzim palce, at to u vas brzo prejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme to měli, když mu rostly zoubky, ale během dne, dvou, to přešlo. On je velký jedlík, tak by to asi nevydržel dlouho bez jidla
Nenutila jsem ho, nemá to smysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to podobné. Holčićka 10 měsíců 75 cm/8 kg. Nepije skoro nic, dostanu do ní max. 180 ml mléka ráno a během dne do ní doslova naleju max. 150 ml čaje
Víc prostě nechce, snažím se jí co nejvíc ředit kaši i ostatní příkrmy u kterých to jde. Co se týče jídla jí s chutí a už fakt všechno, ale tak půlku toho, co bych si tak představovala. Doktorka je s ní ale spokojená, krásně prospívá, je šikovná, už chodí. Zkrátka jak hezky paní doktorka napsala. Drobná, ale šikovná holčička ![]()
- Citovat
- Upravit
@relay moc nerozumim tomu kdy teda kojis (tam asi nevis kolik vypije ne?) a kdy ma UM.
Zuby to klidne byt muzou, ale obecne se u deti stridaji obdobi kdy jedi vice a mene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quinny: kojím prakticky jen v noci (když se vzbudí) a dokojuju po obědě, občas po přesnídávce. Ráno kolem 9 má UM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay myslim ze se to brzy upravi, bud trpeliva. Nabizej nic nenut, ona vi sama nejlip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milé maminky,
potřebovala bych poradit…Náš malej má 10 měsíců a nechce vůbec pít vodu ani čaj..vypije maximálně 100ml vody za den..Nepřijde mi to normální, sunar pije ráno a večer, odpoledne ho nechce..
Je nějaký způsob jak mimčo podpořit v pití?
myslím, že zoubkama to pití nebude, jelikož to trvá skoro měsíc…:(
Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dancapa malýmu je 9,5 měsíce…teď co je chladněji…vypije taky kolem 100ml čaje a sunar už má jen ráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dancapa
Náš malý má taky 10 měsíců a v tomto počasí vypije taky méně, než v létě..Kolem cca 100-150ml za den. Mléko má ráno a odpoledne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit