Neklid a noční krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
neklid a noční krmení
Ahojky všem, už toto púíšu podruhé, šílím z toho, neboť jsem vše vymazala
. Zakládám tuto diskuzi, neboť jsem nenašla přesně to, co potřebuji a prosím o radu.
Mám holčičku, 7měs na UM a přírmech, naroz v 35tt. Vše je v pořádku, prospívá. Problém začíná večer, resp. přes noc. Dřív spinkala pěkně klidně. Mléko chtěla 2×, později jen 1× v noci. Nyní už tři týdny trvá chaos. Usíná kolem 19hod, někdy později. Problém je, že se ale vrtí, jednoznačně jee neklidná, poplakává, jako by se jí něco zdálo. Toto se opakuje i v noci mezi krmením. Takže jednou nespíme vůbec, jindy aspoň pár hodin. Někdy a šíleně vříská a nepřestane, dokud se mi nepodaří ji propbudit.
Slyšela jsem i o nočních děsech dětí ve spánku… Nerozumím tomu. Bolení to není a žádné špatné zážitky přes den nemá. Rádno se vzbudí kolem sedmé a je vysmátá celý den.
Další věc- krmení. Jak už jsem psala, dříve pila 2× pozdějio 1× v noci. Nyní je to zmatek. Nezávisle na tom, kolik před spaním dá kaše s mlékem (100-150-200ml) se vzbudí už kolem půlnoci(cca 180ml)a kolem páté. To jí dám ale spíš jen na chuť, aby papala ráno. Nerozumím tomu zmatku teď najednou. Slyšela jsem v okolí, že v sedmém měsíci, měli podobná trápení a vše-jako vždy odeznělo…
Co mě ještě zajímá- barva stolice. Máme měkké bobany byrva odpovídá tomu, co zrovna snědla. Ale je normální, že na povrchu jsou khaki až dočerna? Krev ve stolici by tp být neměla. Jednou po reakci na kravs. bílkovinu jí vyšetřovali asi před měsícem. Nyní už reakci nemá. Asi to byla náhoda.
MOOOOOC děkuji za odpověď a případné uklidnění. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Výborně…nejsem sama
. Zuby to ale nejsou. V pusem zuboprázdno, ani názak, ani otok či zarudnutí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebyla na očkování? Naše se podobně v noci chovala právě po očkování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto se děje každkou noc…očkování měla vždy bez reakce. Ano, teď nějaké měla, ale tento stav už trval předtím.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitusska píše:
Výborně…nejsem sama. Zuby to ale nejsou. V pusem zuboprázdno, ani názak, ani otok či zarudnutí.
To ale nemusí být vidět. V dásni se to tlačí dlouho dopředu a v noci tu bolest víc vnímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitusska To jsem si taky říkala, že to zuby být nemůžou - dásně krásně klidný, žádný otok, zarudnutí prostě VŮBEC NIC - ha a po měsíci první zub - já čučela jak blázen…
Teď už má dva, byl týden klid a už jedeme 14 dni nanovo, tak čekám, co zase kdy vyleze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
To ale nemusí být vidět. V dásni se to tlačí dlouho dopředu a v noci tu bolest víc vnímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je fakt, že slintá už dva měsíce šíleně. Vlastně od doby, co se jí objevila vmístě spodních jedniček bílá tečka. vypadalo to na zub, ale za dva týdny to zmizelo. Ale na dotek to bylo drsné, takže asi fakt…
Jo a co myslíte to kakání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak problém vyřešen. I když teď zuby už doopravdy řešíme, před dvěma měsíci nebyly důvodem neklidu, o kterém jsem psala. Bylo to nesnášenlivostí na kravskou bílkovinu. Přešli jsme v té době z HA mléka na normální kojenecké mléko a poněvadž ho pije jen na noc a v noci, to byl ten problém. Poté, co jsme opět začali dávat HA mléko, okamžitě se zklidňovala a za pár nocí byl klid uplně.
juchů. Ted pro změnu díky zubům prolízá v noci všechny rohy postýlky, ale to už vydržíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit