Večeře u 11měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
polokoule
1.12.13 09:19

večere u 11 mesiční

Ahoj.Mam dotaz ohledne vecere u me 11 mesicni dcery.Kase ji vecer nedavam. Zkousela jsem to a stejne se budila a za druhe, jsou tam kvanta cukru. K veceri ma teda zbytek od obeda (vetsinou je to par lzicek) a po tom ji dam jeste jogurt 150g. Nekdy bily a nekdy ovocny.Kdyz neni nic od obeda, tak ma ten jogurt a k tomu jeste pul krajicku chleba nebo pul rohliku namazane bud maslem nebo lucinou. Myslite, ze ma dostatecne ty vecere? A jeste jsem se chtela zeptat, jestli davate piskoty denne nebo jen obcas? popr. kolik?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
1.12.13 09:22

@polokoule
jsou i kase bez cukru :nevim:
nechapu nedat kasi, aby nemela cukr a pak dat denne piskoty… a ono bile pecivo taky neni zadny vyzivovy zazrak, pokud uz chceme jit do takovych prisnych kriterii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
1.12.13 09:29

Souhlasim.
A v tom ovo jogurtu je cukr taky.
:zed:

@Ali-Ali píše:
@polokoule
jsou i kase bez cukru :nevim:
nechapu nedat kasi, aby nemela cukr a pak dat denne piskoty… a ono bile pecivo taky neni zadny vyzivovy zazrak, pokud uz chceme jit do takovych prisnych kriterii
  • Citovat
  • Upravit
Missy_X
1.12.13 09:31

@polokoule zkus dělat krupičku, když nechce ty krabicové ;) upřímně mě to taky nějak nedostalo. Dělaly jsme krupici, a bylo. ;) Chleba, rohlíky,.. na večeři určitě stačí ;) závisí už kolik toho sní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33018
1.12.13 09:31

@polokoule Proč ji nedáš kaši bez cukru? Buď udělat domácí, nebo se dají i koupit ve zdravé výživě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
1.12.13 09:42

Taky doporucuju bud domaci kasi nebo od Nominy bez cukru. Jinak jsem taky davala k veceri polivky. Proti rohliku s maslem nic nemam, ale pridala bych tam aspon jeste syr, nebo pokud uz to mala zvlada, tak i zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
1.12.13 09:48

@polokoule já vařím kaši doma, nejčastěji kukuřičnou nebo ovesnou, někdy jáhlovku, nebo používám nominu s mateřským mlékem odsátým. Bez cukru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
1.12.13 09:49

Krupice jedine bez mleka a i tak nic moc. Existuji samozrejme i kase bez cukru, lze je koupit i v drogeriich, pripadne var dimaci. Piskoty doma nevedeme, velmi zridka detskou susenku. V tomhle veku je jeste nedostaval.

• Citovat
  • Upravit
8664
1.12.13 09:50

Jo a piškoty nedávám - cukr, celé vejce - není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.12.13 10:30

@polokoule piškoty dávám každý den, a na večeři vařím synáčkovi ovesné vločky ve vodě a rozmačkám do nich kousek banánu. To mu dávám tak hodinu před spaním a pak ještě kojím. Když dám později, tak se budí a chce nakojit.
Nemusíš kupovat instantní kaše, můžeš vařit krupičku nebo nám se hodně osvědčily ty vločky :-)

• Citovat
  • Upravit
9030
1.12.13 10:36

@polokoule muj ma dve vecere - v 18h to co my - chleba/rohlik s pomazankou (rybickovou, vajickovou) nebo lučinou a v 19.30h ma kasi (bez cukru!) a pred spinkanim kajim - ale i tak se budi po hodine celou noc na kojeni..
@Lizzi taky piskoty - miluje je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
1.12.13 10:51

Myslím, že je to dost :nevim: Náš má kolem 18:00 svačinu buď bílý jogurt nebo chleba s lučinou a v 9, když jde spát, dostane 240 UM. Kaši mu taky nedělám. Spí celou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí