Dcera 9 měsíců pila UM a najednou nechce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pila UM a najednou nechce
Každý den mi vypila min. 1/2 litru UM. Ráno a večer. Párkrát se stalo, že třeba dva dny to bylo horší, ale pak se to zase vrátilo zpátky. Ale teď jsem udělala chybu. Dala jsem ochucené - vanilkové. Byla tenkrát akce a já musela koupit určité množství, normálních tolik neměli, tak jsem koupila i vanilkové. Jenže teď by mi prošlo, tak jsem ho dala. Chutnalo. Další den jsem dala napůl normální napůl vanilkové. Ochutnala, vyplivla, nechtěla. Večer jsem dala vanilkové, ale už to ani neochutnala. Zkusila jsem s banánem, neochutnala, s grankem, ale už to nechce a neochutná. Co teď? Mám hodně velkou zásobu. Vím, že jsem to zkazila tím, že jsem dala vanilkové. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sára 1 píše:
Každý den mi vypila min. 1/2 litru UM. Ráno a večer. Párkrát se stalo, že třeba dva dny to bylo horší, ale pak se to zase vrátilo zpátky. Ale teď jsem udělala chybu. Dala jsem ochucené - vanilkové. Byla tenkrát akce a já musela koupit určité množství, normálních tolik neměli, tak jsem koupila i vanilkové. Jenže teď by mi prošlo, tak jsem ho dala. Chutnalo. Další den jsem dala napůl normální napůl vanilkové. Ochutnala, vyplivla, nechtěla. Večer jsem dala vanilkové, ale už to ani neochutnala. Zkusila jsem s banánem, neochutnala, s grankem, ale už to nechce a neochutná. Co teď? Mám hodně velkou zásobu. Vím, že jsem to zkazila tím, že jsem dala vanilkové.
kolik jí je???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle mi syn taky udělal. A během pár dní se to zase vrátilo do normálu. Pije UM bez příchutě a přidávám mu do toho trošičku granka. Jinak takhle mi přestal pít UM když mu byly 3 měsíce! To byl teprv masakr, nakonec mi známá poradila ať mu to dám studené a ne ohřáté. A to vypil. Takže od 3 měsíců pije studený sunar až do teď. Teplé to nevypije;)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud je jí víc než rok, tak bych to vůbec neřešila???Já přestala kojit cca kolem roku, malá jediné, co pozřela, byly takové ty medové kaše od Nestle a od 16 měsíců jsem se na to vykašlala. Malej přestal chtít moje mlíko ve 12 měsících a pak už nechtěl nic. Dr říkala, že to nevadí, že mám přejít na jogurty, sýry, jogurtové nápoje atd. Proč by musela pít mléko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Ahoj holky
, jsem tu nová tak mi nejde napsat jinam do diskuze. Malá bude mít 4.12. 9 měsíců a přes den se úplně odstavila od mléka. V noci ho pije ale přes den vůbec nechce. Ráno ho měla vždy k snídani čím ho mám teď nahradit?? Vždy měla ráno mlíko a k sváče pribináčka
. Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luca95 Co jogurt, ovesná (nebo jiná) kaše? Pribiňáka bych teda nedávala, ale to je každého rozhodnutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já normálně střídala vanilkové, banánové, normalni mlíko a nemělo to vliv na to jestli pije nebo ne.
Taky byly týdny kdy mi to bojkotoval, ale za týden se zase vše spravilo a mlíko klidně stridam podle toho co zrovna koupím za příchuť.
Hlavně nenutit, já vždy mlíko položila před něj a buď si vzal nebo ne. Pár dnů nic pak ho zase s chutí zpapal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@deeni píše:
Tohle mi syn taky udělal. A během pár dní se to zase vrátilo do normálu. Pije UM bez příchutě a přidávám mu do toho trošičku granka. Jinak takhle mi přestal pít UM když mu byly 3 měsíce! To byl teprv masakr, nakonec mi známá poradila ať mu to dám studené a ne ohřáté. A to vypil. Takže od 3 měsíců pije studený sunar až do teď. Teplé to nevypije;)
Párkrát se stalo, že to nevypila nebo vypila jen trošku. Ale vždy se to během dvou dnů srovnalo a vypila zase těch cca 300 ml, ukázala flašku, že není. Teď ale po ochutnání vanilkovýho už nechce žádné. I nějaký vanilkový krém (teď nevím, přesný název) nechtěla kvůli té světlé barvě, takže jsem přidala přesnídávku a baštila. Tak jsem zkusila přidat granko, aby to nebylo světlý, ale prostě si ani necucne. To už mi nikdy nebude pít mlíko? Už je to teda tak 5 dní. A ani ji nenutím. Udělala bych to a vylila. Stačí se zeptat a prostě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vydrž a zkoušej. Nic s tím stejně neuděláš. A nebo zkus kupovaná mlíčka s kaší (čoko, medová apod.) a pak snad zase přejde na UM. Syn měl období kdy pil v podstatě jen mlíčko s kaší a teď se toho ani nenapije a jen UM. A to i přes den už řekne že chce „kéčkou“
rozumněj, mlíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit