kojenecká mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kojenecká mléka
ahoj, chtěli bychom začít podávat kojenecká mléka (doteď jsme jenom kojili) ale nevím si rady, jaké koupit. platí to pravidlo, že čím dražší tím lepší, nebo jsou stejná? Jaké mléko je nejlevnější a jak dlouho taková mléka vydrží?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme dávali jedině Hami a hlavním a myslím, že i jediným důvodem proto byl fakt, že Anežka jakékoliv jiné odmítala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám hipp. Vybrala jsem ho protože jsem dávala kaše i příkrmy od hippu a vše bylo vždy bez problémů. Na UM jsme od 11m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,my dáváme Hami,protože to je jediný mlíko který je mi malej schopnej pít.Ta 600g krabička nám vydrží 14 dní,dávám jen ráno a večer,cena je tak okolo 199-220 kč za balení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alena23,neřekla bych,čím dražší,tím lepší,je to blbost,akorát reklamy blbnou hlavu.Každé mléko (UM),které se prodává musí být dobré,všechna jsou schválena,takže nic špatného dát dítěti nemůžeš.At je to Nutrilon za cca 400kč,nebo Babydream za cca 120kč,všechny mléka splnují veškeré požadavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hami a Sunar - podle toho, co je zrovna v akci
chutnají mu obě. Nutrilon mi jednou namíchala kamarádka a Vojta po mně tu flašu hodil ![]()
vojta UM miluje, jak vidí krabici, dělá mňam, jedno 600g balení má na 10 dní přesně.
Hami kupuju za 219 nejdráž, v akcích za 199, posledně v Globusu za 186. Sunar kupuju jen v akci (norm je za 249), v Globusu na mimiklub mají za 183.
Hami se mi lépe rozpouští, hezky voní, já osobně preferuju to, … ale sunar za 183 / 600g se prostě neodmítá ![]()
UM z DM je prý moc husté a blbě se rozpouští, ale jinak je taky OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teda vypijeme všechno
, ale z výše uvedených jsme Hipp nezkoušeli a Hami mi přijde strašně sladké! Sunar chutná pořád stejně, jako si ho pamatuju, když jsem na něj tajně chodila mamce, když ho dělávala bráchovi
.(Mňam!-jsem strašnej mlíčňák)Ještě bych doporučila Nestlé Bifidus, má příjemně mléčnou(přirozenou) chuť (alespoň podle mých rozmazlených chuťových buněk).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi tu chybí hlasovací kolonka Nestlé ![]()
My dáváme od mala BEBA HA (hypoalergenní) v plechovce a jsme spokojeni.
Dává tu ještě někdo Bebu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, davame Sunar bez prichute Complex nebo obycejny… Pak jsem zkousela i mleko z DM a to mi „smrdelo“ a hodne spatne se rozpoustelo…
Odstavila jsem az v 15 mesicich a mleko ma jen rano a vecer… Kvuli problemum s ridkou stolici po Sunaru davam napul UM a nemlecnou ryzovou kasi… Na chuti to Klare nevadi a se zazivanim v pohode…Konzistence je normalne tekuta jako ciste mleko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Helama píše:
Tak mi tu chybí hlasovací kolonka Nestlé
My dáváme od mala BEBA HA (hypoalergenní) v plechovce a jsme spokojeni.
Dává tu ještě někdo Bebu?
Tady, tady
… na Bebu nedám dopustit. A děten šmakovala (v případě dcery) a nebo šmakuje v případě syna.
Jednoznačně jedna z nejlepších na trhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paraplíčko, ahoj
, taky jsme spokojený, dobře se to rozmíchává - jen ta cena
![]()
Filip byl nedonošený (1600g/44cm), tak nám byla doporučená a v deseti měsících má 8600g/78cm - je z něj obřík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme taky Bebu HA, začali nám to dávat už v porodnici a nebyl s tím problém, tak jsem u téhle značky zůstala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dáváme Hami, jelikož ani nic jiného nekupujeme, tak nám občas kápne i něco ze soutěží a z hami klubu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit