kojenecká mléka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.8.09 10:13

Do 4.měsíce jsem dávala malému Nutrilon confort, do 6.měs. Nutrilon obyč. a teď Sunar prémium.

Dražší neznamená lepší, pokud by malej neměl problém ze začátku s kolikami, tak jem dala Sunar, pak jim chutnají kaše té dané firmy, malej mi totiž od uk.4.měsíce nechtěl kaše od jiné firmy než Nutrilon a ty jsou drahé, tak měl nemléčné od Hami a do toho jeho UM.

Jelikož už má 2 měsíce příkrmy nebyl problém přejít na Sunar, už mu jiná chuť nevadila.

Záleží ale na tom co ti bude akceptovat, začala bych těmi cenově přijatelnými, pozor, každá lékárna má i jiné ceny u nás Sunar stojí 190,– v jedné lékárně a naproti stojí 245,– :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mgk89
19.2.14 12:12

nutrilon Ha

Ahoj, ráda bych se poradila za co bych mohla vyměnit nutrilon HA. Mě přijde ze malé nesedí..má po něm hrozné bolení bříška taky dost hustou stoličku. nekdy je zelená jako spenat.bez rektalni rourky se nevykaka nevim co delat. s pani doktorkou není rec.uz jsem ji to nekolikrat rikala..a prijde ji to normalni me teda ne..prosim poradte jestli mate nekdo zkusenost z prechodem z hááčka. díky :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
83
19.2.14 18:38

Ahoj, nejprve jsem syna dokrmovala při kojení obyč. nutrilonem a pro nedostatek mléka už je jen na UM. Nutrilon at je jakýkoli, obyč, comfort nebo anti-colics tak se mi po něm malý nevykakal a furt knoural, plakal, tlačil a nic, musela jsem mu pomáhat aby se vůbec vyprázdnil. Přešli jsme na Hipp bio combiotic a vše se upravilo, vykaká se sám, nepláče a je spokojený, doporučuju, dělají i v HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mgk89
19.2.14 20:31

Ja o tom premyslim taky akorat nevim jestli mam vubec neco resit s doktorkou.kdyz podle ni je vse ok.co na to vas lekar??

• Citovat
  • Upravit
83
20.2.14 08:15

Doktorce jsem akorát řekla že jsem přestala kojit a malý je UM, vůbec ji nezajímalo, co mu dávám. Je to vaše volba, které UM si vyberete, doktor vám může jen nějaké doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.2.14 08:22

Ja někde četla ze se mléka dělí na malo, středně a hodne sytive a ja si vybírala z te střední kategorie a byl to Hipp používám od něho od mala kosmetiku, kaše, příkrmy tak pak i mléko a neni drahé 800 G kupuji za 270 Kč vetsinou, Sunar je sladký a více hodne sytivy a neni pravda ze je levný jen se prodává v menším balení. Hipp je fajn a do 8 medicu jsem kojila ted ma maly 15 m a dostává Hipp jen rano a ve Sparu jsem ho vcera koupila levne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.3.14 22:00

Hami

My jsme teď na Hami a absolutní spokojenost. Přes den dávám ty normální a před spaním fialovýho Hajaja. Po něm vydrží malá spát někdy i celou noc jako andílek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí