Kojenecké mléko výběr

22.1.25 08:09

Kojenecké mléko výběr

Dobrý den maminky,
Chtěla jsem se zeptat měli jste před porodem vybrané kojenecké mléko, které by partner koupil kdyby jste nekojili? Popř. Které by jste doporučili. Děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
22.1.25 08:12

Jestli budete už v poro dokrmovat, tak tam nějaké mlíko dostanete. Já měla prvního na Nutrilon Profutura a druhé na DM Bio a nepoznala jsem žádný rozdíl. Jen v ceně teda…

• Citovat
  • Upravit
22.1.25 08:23

@Asta135 to jsem nevěděla, že v porodnici nějaké daji kdyby něco. Proto je lepši se takto zeptat. Moc děkuji za sdílení zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11817
22.1.25 08:41

Dají ale pokud bys měla nějaké svoje predvybrane a přinesla sis ho tak taky můžeš. To tak měla jedná maminka která ležela se mnou. Ona teda si nechávala přímo zastavit laktaci ze zdravotních důvodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
22.1.25 08:47

Mě v porodnici teda dávali mateřské mléko když ještě úplně nešlo kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1852
22.1.25 08:54

V porodnici syna krmili Nutrilonem. Než jsme šli domů, tak jsem udělala objednávku v dm vč. lahviček a jenom jsme to na prodejně vyzvedli.
Nevím, jestli rovnou nebudeš chtít jenom um nebo zkoušet kojit. Jestli nebudeš kojit, tak bych si věci vzala rovnou s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 09:01

V porodnici dokrmovali mateřským, umělé jsem koupila Nutrilon v nemocniční lékárně při odchodu z porodnice. Doporučili nám to na oddělení, ale nakonec jsme ani nevyužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7336
22.1.25 09:05

DM bio jsem používali. Ale vybrala jsem pod tlakem víceměné.. kdy jsem ve třech týdnech dcery musela na akutní zákrok… a manžel jel do DM a tam vzal. A dceři sedlo perfektně… pila ho až do tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
22.1.25 09:34

Vždycky jsem doma měla malé balení pro jistotu. Víc bych ani nekupovala, protože nevíš co mimču sedne. První měla nutrilon celou dobu. Druhá měla nutrilon - nesedl, měla kendamil. Třetí měl hipp - nesedl, kendamil - nesedl, nakonec má obyčejný sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.1.25 14:05

Obyčejný sunar. Až byl později potřeba, sedl i synovi, i dceři, nic jiného jsme nehledali. U syna jsem občas z finančního hlediska zkusila Hami, ale bylo poznat, že má menší úspěch, takže jsme pak zůstali u sunaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
22.1.25 14:13

Vybrano jsme nemela. V porodnici dali dokrm Nutrulon Profutura. Tu jsme pak koupili v den odchodu, ale pak jsme plne kojila. Kdyz jsem zacala davat i UM tak jsem nakonec vybrala Kendamil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 21:34

Vsem moc děkuji za Vaše odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat