Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky,
prosím o radu, protože s UM jsem trošku mimo.
Malou kojím, akorát na noc jí dávám Bebu HA (večer mám už málo mléka a cácorka nechce pořádně usnout, tak nám doktorka poradila jí trošku dokrmit a funguje to), ale docela dost mi po ní blinká. Tak mě známá poradila dát jí Bebu AR akorát je to prý už hustší mlíčko, tak mám docela strach, aby mi pak neodmítala moje mléko. Nemáte s tím některá zkušenost? Moc děkuju za všechny rady ![]()
AR jsou mlíka zahuštěné, stejně jako bys do jiného mlíka přidala Nutriton. Tu Bebu konkrétně já teda absolutně nemůžu doporučit, strašně hrudkuje a nedá se rozmíchat. Dokonce i metlička na ni byla krátká. Když AR, tak jedině Nutrilon. Anebo přidávat Nutriton do obyč mlíka, klidně toho HA..
Ahoj,
náš prcek je dokrmovaný od porodnice a nevidím moc rozdíl mezi flaškou a prsem, obě bere stejně. Na to AR mám jednu vychytávku-dělám normální UM Nutrilon na 120ml jednu odměrku vyměním za odměrku AR-tj. do 120ml dám 3 normálního a jedno AR a žádný ublikání od tý doby není. Když dám jenom AR celou dávku je to strašně hustý a musí se to dávat přes dudlík na kaši. Snad ti to pomůže:-)