Novorozenec nechce papat

12.2.13 05:31

novorozenec nechce papat

Tak holky včera nás pustili z porodnice… jenomže malá nechce vůbec papat… pořád brečí má hlad ale né a né se přisát k prsu… ani s kloboučkem… v porodnici malý sestřičky dali bohužel dudlíka a ona už prso nechce… tak odsávám a ještě jí dávám BEBU jenomže malá nechce ani z láhve ani se stříkačkou… prostě vůbec nechce papat… já už nevím co mam dělat… celou noc jenom brečí a stejně nechce papat :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
12.2.13 05:37

Co zkusit jí dát mlíčko po lžičkách, sice je to na dlouho, ale aspoň něco do ní dostaneš a uklidní se a možná se už potom nechá nakrmit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.2.13 06:43

Zkuste koupit jinou znacku nutrilon, sunar defen.,nebo ten obyc. A jinou flasticku. Kolik mate doma stupnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.2.13 07:25

Taky bych zkusila místo té BEBY něco jinýho, třeba ten Nutradefens. Sestra s tím měla taky první týden, je to boj :,( Zkoušela ho třeba 2 hodiny přisávat aby aspoň něco vypil, pač ji pohrozili, že jestli nezačne přibývat, budou je muset hospitalizovat. Ale pamatuju si, že první týden brečel jak on, tak ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.2.13 07:28

No je to těžký, ale chce to hlavně se uklidnit, miminko to vycítí.. Co si zalézt obě nahaté pod deku do postele? Miminko ucítí kůži a uklidní se a bude v teploučku a snáz se přisaje?
Případně teda zkus jiné UM, v porodnici nám říkali, že zrovna Beba je docela hořká.. Ale osobní zkušenost nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
12.2.13 07:41

No my zažily s malou to samé. V porodnici plašili pořád s kojením a byla jsem vystreslá, že nemám moc mléka a malá nechce sát… Potom přijela maminka - dětská sestra, nutrilon nám zatrhla :D - často se tím kojení pokazí, protože když dokrmíš, tělo nemá potřebu tvořit dostatek mléka. No a tak jsem přikládala co to šlo, dala jsem se do klidu a po 3 dnech už bylo mléka dost a drobec pěkně papal. Sice od porodu zhubla asi půl kila, ale dohnala to rychle a doteď - půl roku plně kojíme pěkně. Chce to hlavně pohodu, zkoušet i různé polohy při kojení - my začínaly futbalistou. Tak hodně zdaru, držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 09:06

Oni jí tu BEBU dávali v porodnici tak my poradili že jí mam koupit taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.2.13 09:14
@MartinaVargová píše:
Oni jí tu BEBU dávali v porodnici tak my poradili že jí mam koupit taky…

A papala ju?? Zkus klidne jine. Pokud je nahorkle tak ne kazde mimi ho chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 09:15

Jo jo papala bez problému… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 09:16

Ona nechce papat ani co si odstříkám… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.2.13 07:38

Zakladatelko: první dcera mněla také tenhle problém a bylo to savičkou. Vše pak krásně dohonila byla teda plně na UM. Prostě nemám prsa jako dudlíky :mrgreen: a nechytala se jen na kulaté savičky jako je Chico. Druhá je zas strašně žravá a vytáhne si i mojí vypáčenou, plochou bradavku úplně v pohodě.
Moc jsem řešila, že první dceru nemůžřu kojit, ale je úplně zdravá a pro klid nás obou toho dnes nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.2.13 07:40

Ještě dodám, že první dcera mi první měsíc jedla max 50ml někdy jen 15ml. Byl to stres a po 6týdnech jedla už jak divá a zůstalo jí to. Tvoje malá má scvrklej žaludek jak nejí musí se rozpapat.

Já dávala obyč Nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 07:49

Tak přestala sem odvásat a dávat jí to byla sem k dr. ten my předepsal léky na zastavení laktace když sem mu to všechno do podrobna vysvětlila… a ted jí dáváme BEBU 1 a klidně papá i 60-70ml každý 3 hodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová