Kojení a Bepanthen

2891
19.3.11 19:06

kojení a Bepanthen

ahojky když si prsa po kojení namažu Bepanthenem, musím je před dalším kojením otřít, nebo to miminku nevadí. Četla jsem teď o jedné mastičce z lanolinu, u které se to prý nemusí, ale zajímalo by mě, jak to s Bepanthenem. Dík moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bepanthen Krém?

Přidejte zkušenost s Bepanthen Krém
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
19.3.11 19:08

Ahoj bepanthen dětem nevadí, když si ty bradavky nenatřeš těsně před kojením, ale už je tam nějakou dobu vstřebaný, tak určitě umývat nemusíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
19.3.11 19:09

Me v porodnici rekli, ze se otirat nemusi, tak sem neotirala, tak doufam, ze se tady nedozvim neco jineho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
19.3.11 19:24

Tak me v porodnici rekli ze je mam omyvat pred kojenim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
19.3.11 19:43

Neomývat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allee
19.3.11 19:46

já to teda omývala a důkladně, dávala jsem si tam fakt velkou vrstvu a nedovedu si představit, že by to chudák musel olizovat :think:

• Citovat
  • Upravit
7631
19.3.11 19:56

Také jsem neomývala, protože jsem někde četla, že se jako jedna z mála omývat nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
19.3.11 20:07

I nám na předporodním kursu porodní asistentka říkala, že bepanten se na rozdíl od jiných mastí omývat nemusí…
Takže jsme neomývala. (A nejpozději po šestinedělí už ani nemazala, nebylo to potřeba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.3.11 20:19

Nám též řekli neomývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
19.3.11 20:31

Ještě je dobrá mastička na bradavky Babylove z DM, má přírodní složení, obsahuje lanolin a mandlový olej. Stojí 39 a je úžasná :wink: Taky se nemusí omývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
19.3.11 20:38

Ahoj, v porodnici říkali že se nemusí Bepanthen omývat, že ten nevadí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
19.3.11 20:46

Neomývat…
A taky je dobrý pomazat bradavky mateřským mlékem. Nevěřila jsem do té doby, než jsem sama zkusila. Fakt zázrak to MM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
19.3.11 20:51
Kailovka píše:
Neomývat…
A taky je dobrý pomazat bradavky mateřským mlékem. Nevěřila jsem do té doby, než jsem sama zkusila. Fakt zázrak to MM :wink:

Přesně tak,když sem mazala čímkoli jiným,moc se nehojily prasklinky,ale po namazání vlastním mlékem - světe div se,za pár hodin to bylo OK:-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.3.11 21:37

Neomývat. V příbalovým letáku se to nepíše? Já myslím, že to tam je.
Používala jsem i čistej lanolin, stojí pár kaček, na váhu v lékárně. Je to teda jako lepidlo, ale pár poťupkání stačí. Opruzeniny taky potom rychle mizely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
19.3.11 21:41
Boruvka87 píše:
Kailovka píše:
Neomývat…
A taky je dobrý pomazat bradavky mateřským mlékem. Nevěřila jsem do té doby, než jsem sama zkusila. Fakt zázrak to MM :wink:
Přesně tak,když sem mazala čímkoli jiným,moc se nehojily prasklinky,ale po namazání vlastním mlékem - světe div se,za pár hodin to bylo OK:-)!!!

Mateřské mléko je prostě zázrak :palec: přírody!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová