Kojeni a caj ....

janibubi
5.7.10 09:01

kojeni a caj ....

Ahoj holky,
vim,ze se diteti,kdyz je plne kojeno nemusi davat tekutiny,ale bydlim v cizine a je tady desny teplo.Byli sme se vykoupat a mala mi se v aute za pul hodky tak spotila ,byla nervozni,kdyz sem ji dala trochu caje a pak kojila uklidnila se.
Co me,ale zajima.Ja kojim plne,pres kloboucek,zatim sem male dala caj lzickou,ale napadlo me jestli ji nemuzu dat na flasku,vim,ze se to pri kojeni nema,ale me tvar dudliku na flasce pripada stejnej jak na kloboucku,tak by to ji snad od kojeni nemelo odradit,mate s tim zkusenosti?Diky :roll: 

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
5.7.10 09:11

Ahoj.když bylo mému prvnímu synovi 6týdnů,tak mi doktorka řekla,že moc přibivá že ho překrmuji a mám mu dávat čaj.týden jsem vydržela se lžičkou a pak jsem dala flašku.problém jsme neměli.teď v těch hopkách malému dávám vodu.ale jen když jsme venku.(jen kvůli tomu,abych se nemusela pořád ‚svlékat‘).vím ze se to nedoporučuje ale záleží na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
5.7.10 09:15
kacabus píše:
Ahoj.když bylo mému prvnímu synovi 6týdnů,tak mi doktorka řekla,že moc přibivá že ho překrmuji a mám mu dávat čaj.týden jsem vydržela se lžičkou a pak jsem dala flašku.problém jsme neměli.teď v těch hopkách malému dávám vodu.ale jen když jsme venku.(jen kvůli tomu,abych se nemusela pořád ‚svlékat‘).vím ze se to nedoporučuje ale záleží na tobě.

Me jen vsichni strasi,ze pak nebude chtit pit z prsu,ale zase ona je takovej jedlik,ze neverim,ze by se ho tak lehce vzdala :-D

• Citovat
  • Upravit
9044
5.7.10 09:19

Ahoj,ja kdyz jsem obcas dala prckovi flasku,tak jsem pak vubec nemela problem s tim,ze by se pak nechtel prisat,flaska kojeni vubec neovlivnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.7.10 09:50

no ja zkousela male dat flasku kdyz mela tri tydny,protoze se mi nechtelo porad vyslekat kdyz sme byli venku nebo jeli autem a ona mela jen zizen.jenze me mala flasku odmita (i dudlik),i ted kdyz uz je starsi a jsou ty horko tak se poradne z flasky nenapije jen se s tim hraje.No ale ono zalezi na diteti kazde je jine..........zalezi jak je stara a dudlika mate?myslim si ze jestli mate dudlika a prso chce porad tak ani flaska by nemela byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
5.7.10 10:03
Lucky.O píše:
no ja zkousela male dat flasku kdyz mela tri tydny,protoze se mi nechtelo porad vyslekat kdyz sme byli venku nebo jeli autem a ona mela jen zizen.jenze me mala flasku odmita (i dudlik),i ted kdyz uz je starsi a jsou ty horko tak se poradne z flasky nenapije jen se s tim hraje.No ale ono zalezi na diteti kazde je jine..........zalezi jak je stara a dudlika mate?myslim si ze jestli mate dudlika a prso chce porad tak ani flaska by nemela byt problem.

No stara je 5.mesicu a dudlik mame uz 3.mesice a kojime porad.

• Citovat
  • Upravit
27007
5.7.10 10:05

My jse listopadoví tkaže léto na nás vyšlo dkyž bylo malému už víc…ale i když jsem zkoušela dávat flašku tak to nechtěl ani pítko.Nechtěl ani dudlík tak jsme kojili třeba co hodinku.Někdy i dřív.Záleží na dítku,moje známá jakmile dala flašku ak dítko přestalo pít r prsa nechtělo se už namáhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
5.7.10 10:08
Crystal87 píše:
My jse listopadoví tkaže léto na nás vyšlo dkyž bylo malému už víc…ale i když jsem zkoušela dávat flašku tak to nechtěl ani pítko.Nechtěl ani dudlík tak jsme kojili třeba co hodinku.Někdy i dřív.Záleží na dítku,moje známá jakmile dala flašku ak dítko přestalo pít r prsa nechtělo se už namáhat

To je to jedno dite chce kojit dal a druhy nechce,ale ja myslim,ze je rozdil kojit normalne a nebo pres kloboucek,protoze mi mala bez kloboucku pit nechce a flaska ma podobnej dudlik,tak myslim,ze by to nemel byt problem,no uvidim…

• Citovat
  • Upravit
2318
5.7.10 10:23

V 5ti měsících bych se toho nebála a už vůbec ne, když kojíte přes kloboučky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
5.7.10 11:00

:palec: dekuju vsem

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
5.7.10 11:07

jo kdyz je mimi takhle vetsi,tak uz to nevadi,s tim problem nebude.ja si to taky myslela,a pak me nekdo vyvedl z omylu,davam male lahev od 5ti mesicu a prisavala se normlane k prsu.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
5.7.10 11:12
Lenka76 píše:
jo kdyz je mimi takhle vetsi,tak uz to nevadi,s tim problem nebude.ja si to taky myslela,a pak me nekdo vyvedl z omylu,davam male lahev od 5ti mesicu a prisavala se normlane k prsu.

to sem rada,tou lzickou je to fakt nanic.

• Citovat
  • Upravit
10683
5.7.10 11:21

Moje dcerka byla taky kojená a lahev odmítala, když jsem v teplach chtěla dát čaj, nám nic jiného než lžička nezbývala a pak jsem dala rovnou hrneček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
5.7.10 12:24

kdyz jsem zacinala s cajema,vodou atd. tak taky to byl chvili boj, s flasky to nechtela,ale po lzice toho „vypila“hodne,trvalo to asi mesic a uz zacina pit i cajik z flasky. kdyz jsem ji potrebovala dat materske mleko z flasky,tak v pohode.kazdy ditko je jiny,sestrenice mimco nechce flasku ani videt a je ji skoro 8mesicu. jenom mi rikali v porodnici,kdybych ji chtela davat pit tak ze lziciky,prave kvuli tomu prisati k prsu,ale to platilo jenom asi do 6ti nedeli nebo tak.kdyz uz jsou vetsi,tak je to v pohode.aspon u nas to tak je.

• Citovat
  • Upravit
251
6.7.10 14:00

Ahoj holky taky vim ze by se nemel při kojeni davat cajik ale ti vedra to nejde nas malej ma2mesice a hrozne se poti a taky se po cajiku na chvili uklidni nekdy i usne,jsou to hrozny vedra.Je plne kojeny s prsa a pije caj z lahve,problem nema,nejdřiv nevedl co mu davam ale dudlik ma od narozeni.Tak ja musim řict ze v tych vedrach cajik neuskodi.Jaruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová