Kojeni a menzes - mám odstavit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
16.3.10 22:49

kojeni a menses

Holky zajimalo by me,jestli je pravda,jak pise moudra literatura,ze pokud dostanu menses,tak mimi uz mleko nechce,nebo je moznost,ze kojeni funguje dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
16.3.10 22:53

Ahoj Culikata nevím,jak u koho,ale já měla menses hned po šestinedělí a kojila jsem do 1,5 roku.Kubovi to bylo jedno jestli mám menses nebo ne.Vím,že jsem se tenkrát ptala dětské mudry a ta mi říkala,že jsou to jen pověry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
16.3.10 22:58

starší Bára - první MS po porodu 8,5m po. V té době cca? jsem začala pomaličku postupně odstavovat - ona sama ale ne:) Odstavovala jsem postupně nenásilně do roka

mladší Aneta - první MS 4m po porodu, pak 8t,6t a pak po 4t - problém s kojením nebyl

Známá s první MS velký problémy s kojením a bojkot…

Kus od kusu, řekla bych. Lepší je se tim ale dopředu nestresovat asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
16.3.10 22:58

Moje mamka říkala že když to dostala tak jsme se jí strašně vztekaly u kojení, protože nám to prý nechutnalo ale pili jsme a kojit nepřestala :-)

• Citovat
  • Upravit
4957
16.3.10 23:29

Já teda o tom slyšela od moji matky a mudra řekla, že je to možný, ale mě se to nestalo. Já měla MS po 4m.od porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
16.3.10 23:35

Ja jsem to tusila,prave jsem to dostala :-) ,tak se zrovna presvedcim,jak to bude u nas,nejaky velky problem to ne,pokud mu prestane chutnat,stejne odsavam,ale jde mi o to kojeni v 5rano,to se milostive napije ode me a ja jsem vdecna,ze nemusim vstavat a chystat UM :-).

hmmm,tak se necham prekvapit.

Diky,diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.3.10 01:18

běžně jsem kojila i menstruovala zároveň..bez žádného stresu ze strany děcka..:o) Tvoje mimi to knížku beztak asi nečetlo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.3.10 06:46

je pry dobre prikladat co nejcasteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.3.10 07:05

To je zajmavé…Já dokud jsem kojila,tak jsem menses neměla.Asi 14měs.od porodu.Až když jsem malou odstavila,tak to přišlo.

• Citovat
  • Upravit
10683
17.3.10 07:10

Tak já měla MS normálně, ale asi to bylo tím, že jsem si nechala napsat antikoncepci, po císaři jsem nechtěla nic riskovat a kojila jsem do devíti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
17.3.10 07:53

Ahojky - MS jsem dostala cca 10 měsíců po porodu a syna jsem (bez problémů) kojila do jeho 16ti měsíců. Pak jsem ho sama odstavila. Naopak ségra má relativně čerstvou zkušenost - když 11 měsíců po porodu MS dostala, její syn začal okamžitě MM odmítat. Takže odstavit museli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3201
17.3.10 08:19

Ahoj prvni MS sem dostala na konci sestinedeli, prestoze plne a casto kojim :zed: A zadny problem sem nezaznamenala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.3.10 08:20

Tak u nás bez problémů - teď to mám podruhé od porodu a nepozoruju žádný rozdíl… Asi je to indi vindi :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
17.3.10 08:27

Ahoj,
taky jsem měla MS hned po šestinedělí a kojím bez problémů do teď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
17.3.10 08:37

Já dostala MS na konci šestinedělí,měla jsem víceméně pravidelně a kojila jsem malýho do dvou let a mlíčko mu rozhodně chutnalo,podle toho jakej byl jedlík…ještě teď si občas vzpomene,že by si dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová