Kojení a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
17.12.09 13:35

Tak já jsem teď 8 měsíců po porodu, kojím a vůůůůbec se mi po MS nestýská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
17.12.09 15:22

U nas s rozsirenim prikrmu a kojeni rano-vecer-noc cili osmy mesic po porodu :wink: Uzivej si dni „bez“, „s“ to bude zas pak porad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
17.12.09 20:27

Díky holky, jste zlatíčka! Mně šlo taky o to případné těhu! Teď bych fakt nerada! Nechápu, jak je možný ovulovat a pak nemít MS :nevim: Asi jsem úplně vedle.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KláraBJ
2.3.10 14:56

ms

Já jí dostala necelé tři měsíce po porodu, a to kojím každé 2 hodiny ve dne a v noci 3,4… :-x Taky jsem se těšila, že když kojím tak často, tak jentak nepříjde potvora!!!!Takže si to užívej! :palec:

• Citovat
  • Upravit
220
19.3.10 20:53

Ahoj vetsina zen ktere koji tak se jim menst.nedostavi,bohuzel me jo :-( tak si to uzivejte :palec: moje maminka nas kojila do 2 nebo do 3let a tak dlouho ji nemela :mavam: a bylo vse vporadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.11.13 09:38

Lin

Jéje, to je nespravedlnost :( Mně končí šestinedělí za 5 dní a dnes jsem menstruaci dostala. A to při plném kojení a ještě u toho teď malý prudí, asi mu u toho mlíčko nějak nechutná nebo co. Ach jo, jsem se těšila, jak budu mít ještě chvíli klid od ní. A menstruace to asi je - už jsem vůbec nekrvácela a tohle je čerstvé, navíc mám standardní pobolívání břicha a škrukání ve střevech. Takže je to fakt hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
26.11.13 09:43

@Kili77 Neházej flintu do žita. Kamarádka taky menstruovala hned po šestinedělí asi třikrát a pak dalších pět měsíců nic. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová