Kojení a přebalování na procházce

Gta
3.3.10 02:23

KOJENÍ A PŘEBALOVÁNÍ NA PROCHÁZCE

kojíte a přebalujete vaše miminko na procházce a jak řešíte smrádek z pokakaných plín na pište kam chodíte na procházky s kočárkem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
3.3.10 06:24

Tak já když jsem malou kojila, bylo léto. Kojení na lavičce nebyl problém a přebalovala jsem venku v kočárku.Byly jsme venku hodně často a vždy hodně dlouho (máme blízko lesopark)
Teď asi těžko vyndáš prso nebo svlékneš mimčo venku :lol: Takže bych se zdržovala poblíž domova, nebo alespoň nákupního centra, kde mají přebalovací koutky a můžeš tam i nakojit. No a smrádek z plín řeším tím, že jí i s použitýma ubrouskama dám do pytlíku a zauzluju :lol: Nenapadá mě jak jinak to řešit, pokud teda nestojíš hned u koše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.3.10 08:10

Dříve jsme přebalovaly i kojily venku v kočárku, na lavičce, když jsme jely na výlet tak v autě jsme přebalily, napapaly, pak jsme běhaly venku a při příchodu k autu zase přebalila…

No a pleny většinou zabalíme do igeliťáku a hodíme do popelnice.

Doma zabalené pleny normálně do smeťáku, který každý den vynášíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.3.10 08:26

kojila jsem a přebalovala snad všude, kde to jen šlo. Malá jedla každou hodinu a půl, takže jsem kojila fakt furt. I na hřbitově sedíc na hrobečku ;) V zimě pak klidně na sjezdovce pod sedačkovou lanovkou. Lyžovala jsem, manžel pohlídal kočárek, pak dal signál, přebalili jsme v autě, vytahla jsem z kombinézy prso a kojila pod kopcem ;) Skoro všude jsou odpaďáky, tak si myslím, že není co řešit,když přemýšlíš, kam s plínkou. Prostě do koše ;)
V nákupních centrech není s přebalováním už vůbec žádný problém a když moc nemrzne, dá se přebalit i v kočárku :) V létě jsem neměla problém.
Na procházky chodíme všude, kam se s kočárkem dostaneme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
3.3.10 09:28

Když se malej narodil, tak bylo léto. Přebalila jsem v kočárku, když bylo potřeba a nakojila taky. Nikdy mi nikdo nic neřekl. Dokonce jedna starší pani se zeptala jestli může přisednout a pak mi povídala, jak je dobře, že se dneska to kojení tak podporuje, že ona kojila sotva 2 týdny. Že jí nikdo nebyl schopný poradit co má dělat, aby měla mlíka dostatek a tak. Pokakanou plínku jsem dala ještě do igeliťáku a vyhodila do nejbližšího koše. Když tam můžou vyhazovat pejskaři, proč ne já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
3.3.10 09:31

Když byl prťous maličký, chodila jsem v dosahu domova, protože se narodil v únoru. Cca od dubna už jsem kojila celkem kdekoliv, přebalovala jsem v kočárku nebo někde na lavičce, bez problémů… Na plínky jsem nosila igeliťáky a pak odhazovala do nejbližšího koše nebo donesla domů.
To přebalování je mnohem horší teď, když nepoleží a utíká mi s nahým zadkem :pocitac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
3.3.10 10:09

Když se prcek narodil, taky bylo ještě teplo, chodili jsme venku skoro pořád, takže jsme jak psali ostatní kojili a přebalovali kdekoli-na lavičce, na trávníku…kde se dalo, taky dost jezdíme autem, takže vyndat prso a dlabeme, třeba i na parkovišti před obchoďákem :) Protože ještě teď kojíme po 2 hodinkách, tak nikdy nevim, kdy ho přepadne hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gta
3.3.10 13:53

proč se vás na to ptám letos jak bylo už první den teplo tak jsem si sedla v přírodě do altánku položila jsem si svačinu na stůl a svačím když vtom se zastaví mamina s kočárkem sadla si na proti a začla kojit to by mně navadilo až do doby kdy si malej prd a ona ho tam na tom stole začne v klídku přebalovat u toho jídla ne mám nic proti přebalování dala ho do kočárku a tu posranou plínu tam nechala na stole tak jsem tu plínu vzala a doběhla je a kdy jsem se jí ze ptala co to má znamenat tak měla ještě řeči a tak mně to naštvalo a hodila jsem jí tu plínu na hlavu podotýkám že stím obsahe na hlavu měla to všude vklidu jsem se vrátila do svačit a bylo to že bych někomu strčila pokakanou plínu pod nos a ještě k tomu při jídle to by mně teda opravdu vživotě nenapadlo a ještě abych měla přitom řeči no fuj !!!!

• Citovat
  • Upravit
5527
4.3.10 08:51

Gta, a nebylo to prostě tak, že ji tam zapomněla? Myslím, že se to klidně může stát. Spíš nechápu Tvoji reakci, že ses za ní rozběhla a pak jí plínku hodila na hlavu. To nemyslíš vážně, že ne? Nebyl tam nikde odpaďák? Nebylo by jednodušší tu plínku hodit do koše než letět za maminkou a ještě vyvolávat konflikt? Mně se to nějak nezdá…
Jasně - pokud jsi tam svačila, mohla se tě zeptat, jestli ti to nevadí, když tam přebalí. Ale nechápu, jak někoho může takto do ruda vytočit zapomenutá plínka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gta
4.3.10 20:46

koš tam byl ale byl plný mně ani tak nevadilo že přebaluje na tom stole i když mohla v kočárku nebo ty snad strkáš při obědě pokaděnou plínu rodičům do talíře ale tím mně nevytočila když odcházela tak vzala plínu z toho stolu a jak šla tak jí nenápadně odhodila vedle kočáru a když jsem jí doběhla tak měla řeči tak snad chápeš

• Citovat
  • Upravit
Gta
4.3.10 20:56

moc se ti omlouvám ale plína patří do koše a né na zem pa

• Citovat
  • Upravit
5527
5.3.10 09:58

Gta, samozřejmě souhalsím, že pokaděná plína patří do koše a ne na zem ani na stůl ani kamkoli jinam. SOushlasím taky s tím, že než začala přebalovat na stole, měla se tě zeptat. Jen jsem se jí chtěla zastat v tom, že když jsi poprvé psala, že plínu nechala LEŽET NA STOLE, tak jsem prostě vzala v potaz tu možnost, že ji opravdu možná JEN ZAPOMNĚLA. Teď ale píšeš, že ji ze stolu vzala a nenápadně ji pohodila na zem. Trošku si odporuješ, ale to nevadí. Ani jsi se poprvé nezmínila, že ti ji nacpala do talíře. To by mi teda taky vadilo. Myslela sjem, že to byl altán v přírodě a svačila jsi tam jen tak bez talíře. Celé to nějak nechápu. Každopádně bych to hodila za hlavu a těšila se být tebou na to, až budeš mít mimi ty a půjdeš příkladem ;) Nic ve zlém. Jen jsem se chtěla trochu zastat té maminky, která možná měla hlavu někde jinde a prostě plínu zapomněla. To se fakt může stát. Ale pokud je to tak, jak píšeš v dalším příspěvku (který trošku odporuje tomu prvnímu), tak to je teda opravdu trestuhodné a tu matku by patřilo pořádně pokárat a nejlíp jí hodit pos…ou plínu na hlavu) ;)
Jsem trošku rýpavá, tak se předem omlouvám za jízlivé poznámky, kterých jsem si vědoma :cert: Ale když mně to prostě nedalo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gta
5.3.10 13:04

neomlouvej se je to má chba nechala jí na stole a pak jí vzala a hodila jí na zem to jsem vynechala a to stím talířem to byl jen příklad

• Citovat
  • Upravit
23847
5.3.10 13:22

Se mi to téma zdá jako provokace. Tak nejdřív nechala plínu na stole, pak ji sebrala a pohodila vedle kočárku. :roll: Hele, puberťáci, radši byste měli v noci spát a při hodině informatiky dávat pozor a nelézt na net. Jo a trochu se věnujte gramatice, nebo ani neodmaturujete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
1.1.23 11:05

Přebalování venku v 15stupnich? Ano/ne

Dobrý den, chtěla bych se poradit zda prebalujete miminko v kočárku. Třeba dnes je 15 stupňů a chci jít s malým do lesa kde není restaurace s toaletama. Mám ho prebalit v kočáru nebo jet raději domu? To je asi ještě zima co :( Díky za názor. Já ho prebaluju každé 2h cca.Jak to děláte vy když jste někde kde není restaurace, obchoďák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí