Kojení batolete, jak často kojit 9měsíční?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
4.11.14 23:55

@verrru :) no právě, že my dáváme trošku pěny..příjde mi, že jí to lépe umyje, asi by jsme měli dát radši čistou :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.11.14 00:02
@Petule 1 píše:
@Hoa Mai ju, to máš pravdu..nechci jí nutit, to je pak ještě horší :| tak to máte fajn, že už sedí na nočníku..malá teprve zkouší sedět, tak ani neví co by se tam mělo dělat :think: :mrgreen:

Sice je to OT, ale když už jsi zmínila ten nočník, mě se osvědčilo naučit čurat „na heslo“. Dávala jsem na nočník v době, kdy bylo nejpravděpodobnější, že bude čurat a jakmile začal čurat/kakat, řekla jsem heslo (u nás „lulu“), po nějaké době si to spojil a jak jsem posadila na nočník a řekla "lulu, tak začal čurat/kakat. No a zase po nějaké době už hesla nebylo třeba, čurá/kaká, jakmile dosedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.11.14 00:37

@Petule 1 Tak ta naše potvora pije vodu jen z Calmy od Medely, všechny ty hrníčky, obyčejné lahve apod. ani nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
5.11.14 09:59

@Fjodorka my máme pítko od Mam a Babylove to malé ale taky zatím bez uspěchu.. :? možná to příjde časem, z prsu to taky nebude věčně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
5.11.14 10:03

@Hoa Mai to je fajn, že to tak pěkně umíte..no, já u malé nikdy nevím kdy čůrá, akorát někdy se tak soustředí a má teplou plínku, tak vím, že čůrá :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.11.14 11:53

@Petule 1 :-D no to já právě taky nevím, kdy chce. Kdybych ho nenaučila to heslo, tak nevím, jak bych to dělala. Teď ho posazuju tak odhadem, on si sice neumí říct, ale umí si na ten nočník počkat, pokud to nepřetáhnu, protože už chápe, co se na něm dělá. Jak to neodhadnu, tak to pustí do gatí :-D.
To, že strne a čurá, dělá taky, ale to je člověku houby platné, když už je pozdě, viď? :-) Nějaké náznaky, že chce čurat, jak to dělají mimča na bezplenkovce, jsem u něj nikdy nevypozorovala :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.11.14 21:48

Holky tak se musím pochlubit, že malá už začala pít čajík z učícího hrnečku..dala jsem jí ho do ruky na hraní at se s ním trošku seznámí a ona po třech dnech začala sama pít-cucat čaj :lol: akorát máme další problém, ted pro změnu zaspává dopolední ovocný příkrm a budí se většinou, až na oběd..takže ovocný dávám až na odpolední svačinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí