Kojení batolete, jak často kojit 9měsíční?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@verrru
no právě, že my dáváme trošku pěny..příjde mi, že jí to lépe umyje, asi by jsme měli dát radši čistou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule 1 píše:
@Hoa Mai ju, to máš pravdu..nechci jí nutit, to je pak ještě horšítak to máte fajn, že už sedí na nočníku..malá teprve zkouší sedět, tak ani neví co by se tam mělo dělat
![]()
Sice je to OT, ale když už jsi zmínila ten nočník, mě se osvědčilo naučit čurat „na heslo“. Dávala jsem na nočník v době, kdy bylo nejpravděpodobnější, že bude čurat a jakmile začal čurat/kakat, řekla jsem heslo (u nás „lulu“), po nějaké době si to spojil a jak jsem posadila na nočník a řekla "lulu, tak začal čurat/kakat. No a zase po nějaké době už hesla nebylo třeba, čurá/kaká, jakmile dosedne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule 1 Tak ta naše potvora pije vodu jen z Calmy od Medely, všechny ty hrníčky, obyčejné lahve apod. ani nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fjodorka my máme pítko od Mam a Babylove to malé ale taky zatím bez uspěchu..
možná to příjde časem, z prsu to taky nebude věčně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai to je fajn, že to tak pěkně umíte..no, já u malé nikdy nevím kdy čůrá, akorát někdy se tak soustředí a má teplou plínku, tak vím, že čůrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule 1
no to já právě taky nevím, kdy chce. Kdybych ho nenaučila to heslo, tak nevím, jak bych to dělala. Teď ho posazuju tak odhadem, on si sice neumí říct, ale umí si na ten nočník počkat, pokud to nepřetáhnu, protože už chápe, co se na něm dělá. Jak to neodhadnu, tak to pustí do gatí
.
To, že strne a čurá, dělá taky, ale to je člověku houby platné, když už je pozdě, viď?
Nějaké náznaky, že chce čurat, jak to dělají mimča na bezplenkovce, jsem u něj nikdy nevypozorovala
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak se musím pochlubit, že malá už začala pít čajík z učícího hrnečku..dala jsem jí ho do ruky na hraní at se s ním trošku seznámí a ona po třech dnech začala sama pít-cucat čaj
akorát máme další problém, ted pro změnu zaspává dopolední ovocný příkrm a budí se většinou, až na oběd..takže ovocný dávám až na odpolední svačinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit