Ahoj. Prosim anonym. Chci se zeptat jak jste na tom byly s odstavem a nasledne laktací?
Mam 2 leteho syna. Zhruba pred mesicem jsem ho prestala kojit. Kojeni mi nevadilo, ale kazdy rikal ze je na to velky a ze je to divny no byla to chyba poslechnout okolí, ale stalo se..priste vsem na otazky „kojis“ odpovim „co ti je do toho“. Dokonce mi ten kontakt chybi, ale jednou by to stejne skoncilo. Ale i tak jsem na sebe nastvana.
Nedelal mi zadne sceny, takze byl uz i pripraveny. Pokud vidi prso, porad si pamatuje a ptá se na ňami, ale nevyzaduje ho.
Kazdopadne stale mam v prsou mléko, uz ne tolik, ale nevim co s tim. Je uz hnusny a slaný. Obcas me i prsa pobolivaji a tak je namasiruji a ulehcim jim teplou sprchou. Jak postupovat prosim? Zajit s timto k lekari? Obvodnimu? Děkuji
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj. Prosim anonym. Chci se zeptat jak jste na tom byly s odstavem a nasledne laktací?
no byla to chyba poslechnout okolí, ale stalo se..priste vsem na otazky „kojis“ odpovim „co ti je do toho“. Dokonce mi ten kontakt chybi, ale jednou by to stejne skoncilo. Ale i tak jsem na sebe nastvana.
Mam 2 leteho syna. Zhruba pred mesicem jsem ho prestala kojit. Kojeni mi nevadilo, ale kazdy rikal ze je na to velky a ze je to divny
Nedelal mi zadne sceny, takze byl uz i pripraveny. Pokud vidi prso, porad si pamatuje a ptá se na ňami, ale nevyzaduje ho.
Kazdopadne stale mam v prsou mléko, uz ne tolik, ale nevim co s tim. Je uz hnusny a slaný. Obcas me i prsa pobolivaji a tak je namasiruji a ulehcim jim teplou sprchou. Jak postupovat prosim? Zajit s timto k lekari? Obvodnimu? Děkuji