Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zaujimavy clanok a reportaz v spravach ns Prime.
Co si o tom myslite?
Ja myslim, ze to je plk.
![]()
@miisenka to si myslim taky mamka me kojila pres rok a pul a zrovna modelka nejsem ale zas do modelky bych musela zhotit tak 25kg to neni moc
![]()
Kojená jsem nebyla, byla jsem na Feminaru a tlustá fakt nejsem.Asi je to hodně individuální.
Hloupost, stejně jako že kojené děti jsou méně nemocné, nebo že mají lepší vztah s matkou.
Blbost. Ja koejna byla jen chvila a jsem silnejsi. Segra byla kojena roka a je silnejsi taky. Spis je to o stravovacich navycich pozdeji a o metabolismu a mnoooha jinych vecech.
@Koktal méně nemocné ve smyslu civilizačních chorob-vysoký tlak, cukrovka, obezita, atd..nejedná se o běžné nemoci jako nachlazení, chřipka, atd. Co žena, to názor. Já se přikláním k tomu, že kojení do dvou let je důležité, mám to doloženo na mne, mých sourozencích, mých dětech, mamce, atd..ale nikomu neberu jeho názor.
Těžko říct. já byla kojená 3 měsíce, a jsem jak špekáček, starší syn byl kojený přes 4 roky(už konečně mohu napsat BYL
), a je hubený jak lunt, na 114 cm má asi 17 kg, mladší, stále kojený, je o něco baculatější, ještě nedávno byl celkem tlouštík, ale už z toho docela vyrostl, má něco málo přes 15 kilo na 97 cm, je mu 2,5. ale dogma, kojené dítě=dobrá postava, nekojené=obézní, to určitě nebude. možná to o pár procent zvýší pravděpodobnost.
Příspěvek upraven 03.08.14 v 19:48
Mám dva dospělé syny, 20 a 24, oba byli na Sunaru. Starší je kus chlapa, okolo 95 kg, mladší, stejně vysoký, má o 30 kilo míň. Je to hubeňour.
Jsem zvědavá na dceru (5), tu jsem kojila víc, než 3 roky. Je svalnatá, ale myslím, že žadná vyhublinka to nebude.
@miisenka plk, já i ségra jsme vyrostly na sunaru a ségra má 45 kg na 175 cm výšky
já mám teď o chlup víc, ale za pár dní to půjde dolu
jako jo, kojení má opodstatnění, ovšem i děti na UM můžou být v pohodě, pokud je rodiče nepřekrmují.
Tak já netuším, myslím, že to záleží spíš na stravovacích návycích, pohybu a samozřejmě i na genetických předpokladech ![]()
moje sestřenka naopak měla před lety teorii, že nekojené děti si nevytvoří tolik tukových buněk a pak tolik nepřibírají ![]()