Osmiměsíční nechce nakojit :(

301
1.8.14 10:46

Osmiměsíční nechce kojit :(

Maminky, zažil jste někdo něco podobného? Můj osmi měsíční syn byl do půl roka plně kojený, na půl roce jsem začala s příkrmy (vše lžičkou) které mu moc chutnají a od té doby to jde s mlékem z kopce. Chtěla jsem kojit minimálně do roka, ale on prostě odmítá. Nakojí se jednou v noci, pak ráno v sedm po probuzení, a víc za den už nic, ani kapku mléka nechce. Zkoušela jsem mu mléko odsát a dát z lahve, byla bych vděčná za cokoliv, ale nechce mléko ani z lahve. Tak mu ho občas dávám po lžičkách, ale to většinou stejně vyzvrací. Malý má ABKM, takže nedáváme ani jogurty… Takže se snažím z odsátého mléka dělat řidčí kaše, ty s ní, event. je dělám z Nutrilonu AC, aby měl aspoň trochu mléka. On celkově nechce moc ani jiné tekutiny, z čehož mám strach, v těchto vedrech :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
1.8.14 10:55

Ono se to muze otocit za par dni. Moje bud jedla a ja skoro nekojila, nebo nejedla a kojila. Ted uz kojim jen na usnuti a to uz tak od 9-10m. Me zase dite odmitalo az do 9m jist. Zkus pokud chce kase, to je u nas jedine jak.do ni dostanu nejake um.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.8.14 11:42

Oba moji kluci se tak nějak v té době sami odstavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.8.14 11:45

Je možné, že se odstaví. Mě se kluk odstavil v 9 měsících, sám od sebe. V noci jsem teda ještě skoro další měsíc kojila, ale přes den už prostě ode mě nechtěl. Moje mléko nechtěl už ani z láhve. Zato UM si vzal. Tak jsem ho nenutila, zkrátka jsem odstavila a dostal UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
1.8.14 12:06

On, jak má tu alergii na kravské mléko, tak může jen Nutrilon Allergy care, a ten je příšerně hořkej, takže to vůbec není dobrý a když mu třeba pár lžiček dám, tak to vyzvrací. Kaše z toho mu nevadí, ale pít samotný to vůbec nechce :( Jinak na kojení netrvám, ale co mám dělat, když do toho máme tu alergii :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová