MAM anti-colic zkušenosti?

355
31.7.14 21:32

MAM anti-colic zkušenosti?

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo používáte lahev MAM anti-colic?

Inzeruje se v ní, že se má vzduch propouštět spodem přes membránu, tak jsem čekala, že když malému lahvičku vytáhnu z pusy, nepůjdou do ní bublinky, ale jdou, stejně, jako u každé jiné lahvičky.

Lépe řečeno - malý pije, během chvíle je vidět, že saje, ale nepije, protože je v lahvičce podtlak, musím mu jí vytáhnout z pusy, aby si nasála vzduch a malý mohl znovu pít.

Dělám něco špatně, nebo to takhle má fungovat? Myslela jsem, že právě vytahovat z pusiny nebudu muset, že to je ten fígl, proti kolice.

Taky jí musíte z pusinky vytáhnout a nasát vzduch?

Díky.

Příspěvek upraven 31.07.14 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3395
31.7.14 21:34

@Markouš mela jsem je od zacatku az do ted a rekla bych, ze to funguje stejne jako popisujes. Asi to tak ma byt..taky ten princip te lahvicky moc nechapu :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
31.7.14 21:37

Nevím, my ji používali a spokojenost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.7.14 21:38

@Lejaa A když jste jí používali, tak si jí taky musela občas vyndat, aby do ní šel vzduch? Zajímá mě, jestli je to normální stav, nebo jestli jsem něco udělala špatně já. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
31.7.14 21:39

Taky nevím, ale je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.7.14 21:39

@veronika6913 Takže za tebe myslíš, že funguje? My máme s prdíky a bolením bříška po UM problém. Jsou nám 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
31.7.14 21:41

Používám, ale kudy chodí bublinky nevím, nikdy jsem to neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.7.14 21:42

@Tereza1986 Taky si tahala vzduch? Já tu s tím zápasím a snažím se přijít na kloub tomu mechanismu. :) A nikde se nemůžu dočíst, jestli to tam má být, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.7.14 21:43

@eseta Já to právě řeším proto, že malý na to hrozně trpí. Tak víš, když mimču lahev vytáhneš z pusy, jestli do ní najede vzduch, nebo ne… A vám pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
31.7.14 21:44
@Markouš píše:
@Lejaa A když jste jí používali, tak si jí taky musela občas vyndat, aby do ní šel vzduch? Zajímá mě, jestli je to normální stav, nebo jestli jsem něco udělala špatně já. :)

Já právě úplně nechápu co myslíš :)))
Nikdy jsem ji synovi během jídla z pusiny nemusela vytahovat:)
Jediné co mě napadá je, když zacvakáváš savičku, tak přejet prstama přes tu vypouklou „bublinku“ na vnitřní straně savičky, aby se hodila do správně polohy. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
31.7.14 21:45
@Markouš píše:
@veronika6913 Takže za tebe myslíš, že funguje? My máme s prdíky a bolením bříška po UM problém. Jsou nám 3 týdny.

Jinak doporučuji koupit kapky Infacol - nám jiné nezabraly. Dávala jsem je synovi před každým jídlem a prděl krásně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.7.14 21:45

Uz ji pouzivame deset mesicu a super. Zadne prdiky ani boleni briska. Do lahve jde vzduch spodem, dirkama ve dne a nahore dirkou v savicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.7.14 21:46

@Lejaa malý pije, během chvíle je vidět, že saje, ale nepije, protože je v lahvičce podtlak, musím mu jí vytáhnout z pusy, aby si nasála vzduch a malý mohl znovu pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@Markouš píše:
@Tereza1986 Taky si tahala vzduch? Já tu s tím zápasím a snažím se přijít na kloub tomu mechanismu. :) A nikde se nemůžu dočíst, jestli to tam má být, nebo ne.

Nevím jak to myslíš :think: Že se z dudlíka vytáhne vzduch a splácne se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355

@radus2009 asi blbá otázka, jak si poznala, že tam jde vzduch spodem? Mě právě přijde, že vůbec, musím mu jí vždycky vyndat, aby šel do lahvičky vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová