Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo používáte lahev MAM anti-colic?
Inzeruje se v ní, že se má vzduch propouštět spodem přes membránu, tak jsem čekala, že když malému lahvičku vytáhnu z pusy, nepůjdou do ní bublinky, ale jdou, stejně, jako u každé jiné lahvičky.
Lépe řečeno - malý pije, během chvíle je vidět, že saje, ale nepije, protože je v lahvičce podtlak, musím mu jí vytáhnout z pusy, aby si nasála vzduch a malý mohl znovu pít.
Dělám něco špatně, nebo to takhle má fungovat? Myslela jsem, že právě vytahovat z pusiny nebudu muset, že to je ten fígl, proti kolice.
Taky jí musíte z pusinky vytáhnout a nasát vzduch?
Díky.
Příspěvek upraven 31.07.14 v 21:49
@Markouš mela jsem je od zacatku az do ted a rekla bych, ze to funguje stejne jako popisujes. Asi to tak ma byt..taky ten princip te lahvicky moc nechapu
![]()
@Lejaa A když jste jí používali, tak si jí taky musela občas vyndat, aby do ní šel vzduch? Zajímá mě, jestli je to normální stav, nebo jestli jsem něco udělala špatně já. ![]()
@veronika6913 Takže za tebe myslíš, že funguje? My máme s prdíky a bolením bříška po UM problém. Jsou nám 3 týdny.
Používám, ale kudy chodí bublinky nevím, nikdy jsem to neřešila ![]()
@Tereza1986 Taky si tahala vzduch? Já tu s tím zápasím a snažím se přijít na kloub tomu mechanismu.
A nikde se nemůžu dočíst, jestli to tam má být, nebo ne.
@eseta Já to právě řeším proto, že malý na to hrozně trpí. Tak víš, když mimču lahev vytáhneš z pusy, jestli do ní najede vzduch, nebo ne… A vám pomáhá?
@Markouš píše:
@Lejaa A když jste jí používali, tak si jí taky musela občas vyndat, aby do ní šel vzduch? Zajímá mě, jestli je to normální stav, nebo jestli jsem něco udělala špatně já.
Já právě úplně nechápu co myslíš ![]()
Nikdy jsem ji synovi během jídla z pusiny nemusela vytahovat:)
Jediné co mě napadá je, když zacvakáváš savičku, tak přejet prstama přes tu vypouklou „bublinku“ na vnitřní straně savičky, aby se hodila do správně polohy. ![]()
@Markouš píše:
@veronika6913 Takže za tebe myslíš, že funguje? My máme s prdíky a bolením bříška po UM problém. Jsou nám 3 týdny.
Jinak doporučuji koupit kapky Infacol - nám jiné nezabraly. Dávala jsem je synovi před každým jídlem a prděl krásně:)
Uz ji pouzivame deset mesicu a super. Zadne prdiky ani boleni briska. Do lahve jde vzduch spodem, dirkama ve dne a nahore dirkou v savicce
@Lejaa malý pije, během chvíle je vidět, že saje, ale nepije, protože je v lahvičce podtlak, musím mu jí vytáhnout z pusy, aby si nasála vzduch a malý mohl znovu pít.
@Markouš píše:
@Tereza1986 Taky si tahala vzduch? Já tu s tím zápasím a snažím se přijít na kloub tomu mechanismu.A nikde se nemůžu dočíst, jestli to tam má být, nebo ne.
Nevím jak to myslíš
Že se z dudlíka vytáhne vzduch a splácne se?
@radus2009 asi blbá otázka, jak si poznala, že tam jde vzduch spodem? Mě právě přijde, že vůbec, musím mu jí vždycky vyndat, aby šel do lahvičky vzduch.