Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@medunka23 píše:
Pochybuju o normalnosti obou, jako chápu že někdo razí trend dlouhokojeni, nikomu to neberu, každý ať si dělá co je mu blízké, ale tohle mi zavání ichylnosti.
vidím to stejně.
Ať si delaji, co chtějí. Normální mi to nepřijde, ale nikomu tím neublizuji, takže za mě v cajku.
A komu přísluší to soudit či hodnotit? Klidně do 15 ať kojí, je mi to úplně jedno, je to jejich věc. Už jsem slyšela že opravdové kojení do samoodstavu může trvat klidně i sedm let…
Taky je otázka, jestli takovéhle počínání nezanechává psychické následky na dítěti ![]()
@Tynkycat2 píše:
A komu přísluší to soudit či hodnotit? Klidně do 15 ať kojí, je mi to úplně jedno, je to jejich věc. Už jsem slyšela že opravdové kojení do samoodstavu může trvat klidně i sedm let…
dvě různé věci.Ta první, že je to soukromá věc,o tom žádná, věc druhá a to je přiměřenost věku kojeného dítěte.A tady mi to zavání patologií.
@Burj Chalifa soukromá věc to sice je, ale přece se tím nebudu veřejně chlubit na internetu. ![]()
Jednou jsem cetla hrozne zajimavy clanek, ze kdyby jsme se ve spolecnosti vubec neohlizeli na to, co je,, divne" a s ohledem na to, jak sve mlade koji jini savci v pomeru k delce jejich zivota, tak by pro cloveka bylo prirozene kojit dokonce 5-7 let.
@Burj Chalifa píše:
dvě různé věci.Ta první, že je to soukromá věc,o tom žádná, věc druhá a to je přiměřenost věku kojeného dítěte.A tady mi to zavání patologií.
Měli jsme doma kocoura, ktereho kočka kojila ještě v jeho dospělosti - snad 2 roky. Možná je to nějaká úchylka, ale v přírodě asi dost rozšířená. ![]()
@Aduš8 píše:
@Burj Chalifa soukromá věc to sice je, ale přece se tím nebudu veřejně chlubit na internetu.
jak já s Tebou souhlasím
.Tím spíše mi to zavání patologií matky.
Příspěvek upraven 13.11.18 v 20:33
Asi je to jeji zavislost
.
Snad to dite nebude kojit, kdyz si dovede kamose domu.
Timhle akorat vznikaji pomluvy …i kdyby kojila do dvaceti..dulezite je,ze ma s ditetem krasne pouto,plne porozumeni a lasky .je to kazdeho vec a nikdo nema pravo soudit…natoz nejake poznamky typu- je to nechutne,je divna…me zase prijde divna mama,co nekoji skoro vubec protoze si prece neznici postavu a u kocaru huli jedno cigo za druhym..nebo mama co se diteti ani nevenuje,aby si neposkodila karieru a taky tu nezakladam diskuze typu- hele ta blbka zase kouri u kocaru,co si o tom myslite?! Mejte hezky vecer damy…
@biggi píše:
Timhle akorat vznikaji pomluvy …i kdyby kojila do dvaceti..dulezite je,ze ma s ditetem krasne pouto,plne porozumeni a lasky .je to kazdeho vec a nikdo nema pravo soudit…natoz nejake poznamky typu- je to nechutne,je divna…me zase prijde divna mama,co nekoji skoro vubec protoze si prece neznici postavu a u kocaru huli jedno cigo za druhym..nebo mama co se diteti ani nevenuje,aby si neposkodila karieru a taky tu nezakladam diskuze typu- hele ta blbka zase kouri u kocaru,co si o tom myslite?! Mejte hezky vecer damy…
klasický černobílý pohled s mnoha klišé.
Kdoví jestli je ten článek pravdivej
Kazdy ať si dělá co chce, lidi konají daleko horší podivnosti než kojení..
no je to ujetý, ale spíš se divím že jí to mléko vydrželo když pak snížila kojení z „třikrát denně“ na " jednou za měsíc" to už podle mě si jen přišla požužlat prso