Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Taky jsem ho četla, je to nechutný, se divím té dceři, že se nechala kojit takhle dlouho, to si z ní museli dělat srandu ve škole…
@Paola21 ed dostane sodu, chudák, když už ji takto kojila dlouho, proč to zveřejnuje a ještě s fotkami, chudák dítě, bude pro smích
Četla jsem včera..za mě ujetost, i kojení nad dva roky je pro mě dost divný..
Spíš nechápu tu holku, že jí to nepřišlo divný, v tomhle věku už kdejaká holka řeší vzhled a pomalu kluky, ale ona doma cucá mámě kozu
![]()
@Paola21 píše:
Taky jsem ho četla, je to nechutný, se divím té dceři, že se nechala kojit takhle dlouho, to si z ní museli dělat srandu ve škole…
nechutné.Pochybuji o normalitě matky.
No já si to četla. A o kojení bych už moc nemluvila. Dcera o tom prý ve skole nemluvila a bylo to tak jednou měsíčně pro nějaký pocit uklidnění.. Prý. Ale i kdyby tak je to jejich věc.
At si delaji lidi v tomhle směru, co chtějí. Nic mi do toho není. Je to každého věc..
@astoret to taky nepochopím, napíše, že o tom dcera před spolužáky nemluvila a zveřejní jejich jména i fotky
normální podle mě není ani jedna z nich.
@lachtanice86 píše:
No já si to četla. A o kojení bych už moc nemluvila. Dcera o tom prý ve skole nemluvilaa bylo to tak jednou měsíčně pro nějaký pocit uklidnění.. Prý. Ale i kdyby tak je to jejich věc.
No tak teď o tom fakt mluvit nemusí, když to víme i my v ČR, tak tam to ví už každej…
Někdo kojí do 9 let,jiný nacpe kojence svíčkovou s knedlíkem.
@Burj Chalifa píše:
nechutné.Pochybuji o normalitě matky.
Pochybuju o normalnosti obou, jako chápu že někdo razí trend dlouhokojeni, nikomu to neberu, každý ať si dělá co je mu blízké, ale tohle mi zavání ichylnosti.