Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
no je to ujetý, ale spíš se divím že jí to mléko vydrželo když pak snížila kojení z „třikrát denně“ na " jednou za měsíc" to už podle mě si jen přišla požužlat prso
A to kdyby dcera odstavit nechtěla nikdy, tak jí bude kojit do důchodu? ![]()
@biggi a myslíš, že každá máma, která chodí do práce se dítěti nevěnuje? Víš kolik já znám takových, co na rodičáku vysedávají po kamarádkách a děti jen okřikují. A naopak, ty mámy, které se na dítě domů po několika hodinách v práci těší, se mu většinou věnují daleko víc. A klidně se přiznám, že mluvím z pohledu matky, jejíž dítě teď nastoupilo v roce do jeslí. Neměla jsem totiž na výběr, protože placenou rodičovskou u nás tři roky nemáme ![]()
Chudák holka. Matku bych normálně zažalovala za zneužití. Tohle je prostě nenormální a perverzní. A s kojením to nemá nic společného.
@Pennya píše:
no je to ujetý, ale spíš se divím že jí to mléko vydrželo když pak snížila kojení z „třikrát denně“ na " jednou za měsíc" to už podle mě si jen přišla požužlat prso
Fuj ![]()
@Aduš8 píše:
@biggi a myslíš, že každá máma, která chodí do práce se dítěti nevěnuje? Víš kolik já znám takových, co na rodičáku vysedávají po kamarádkách a děti jen okřikují. A naopak, ty mámy, které se na dítě domů po několika hodinách v práci těší, se mu většinou věnují daleko víc. A klidně se přiznám, že mluvím z pohledu matky, jejíž dítě teď nastoupilo v roce do jeslí. Neměla jsem totiž na výběr, protože placenou rodičovskou u nás tři roky nemáme
Takovou maminku,jak zminujete jsem ve sve ,,kritice,,opravdu nemela na mysli ![]()
@saadet píše:
Chudák holka. Matku bych normálně zažalovala za zneužití. Tohle je prostě nenormální a perverzní. A s kojením to nemá nic společného.
souhlas
![]()
@saadet píše:
v devíti letech na uklidnění sát matce bradavku, no nezlobte se, opravdu se Vám to zdá normální? ??
Je to jejich věc. Taky dlouho kojim, u svých dětí mám zkušenost,ze po 2. roce ztrácí schopnost sat,kojení je potom uz méně příjemné a vede rychle k přirozenému odstavení.