Kojení miminka a lahvička, existuje savička pro kojené děti?

Anonymní
15.12.20 14:16

Kojení miminka a lahvicka

Krásný den mohla bych vás poprosit o radu. Právě jsme dorazili s porodnice.Mam moc mléka, chtěla bych ho použít pro malého. Jenže krmení stříkačkou mi nejde. Existuje savicka, která je vhodná pro kojené děti? Děkuji za odpověď :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
209
15.12.20 14:24

Ahoj, tak ja maleho kojila do 13 mesicu a když jsme prisli domu z porodnice nestacilo mleko, tak jsem mu dala obyc savicku a pil.. az do tech 13 mesicu jsem mu to stridala a kojila jsem bez problemu.. ale je to jak ktery mimco.. hodne maminek ti tady napise ze lahvicku urcite nee, ale za me to bylo super pri odstavovani, nemela jsem problem s tim, ze by mi nechtel prijmout lahvicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.12.20 14:28

Určitě koupíš v lékárně. A uvidíš. Některé děti jsou ok, jiné, pak už nechtějí prso.

Jinak máš moc mléka a malý ti nechce pít? Nebo proč řešíš dokrm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
15.12.20 14:41

@P4ja asi aby mohla odsávat a pak davat z lahvicky :nevim: teda tak jsem to pochopila ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.20 14:41

@P4ja Ano mám moc mléka a malej moc nechce sat, on prodělal žloutenku a od narození je linej.Mam obavy aby vůbec něco spapal :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.20 14:43

@Barba94 Já se právě bojím, aby potom chtěl bradavku.

• Citovat
  • Upravit
209
15.12.20 14:43
@Anonymní píše:
@P4ja Ano mám moc mléka a malej moc nechce sat, on prodělal žloutenku a od narození je linej.Mam obavy aby vůbec něco spapal :)

tak ale to lahvickou akorat zazdis… jelikoz z ni to jde lehceji vytahnout nez z prsa a on pak nebude chtit vubec sat.. zkus hadickou po prsu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
15.12.20 14:45

Ano ja mela flasticku i savicku od medely a super. Je to specialni savicka pro kojene deti. A super :palec: podivej se na internet uz nevim presne jmeno ale vyrabi to medela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
15.12.20 14:46
@Anonymní píše:

Take jsem odsavala a v me nepitomnosti krmil partner z te savicky. Kojila jsem dva roky a bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
15.12.20 14:48
@Anonymní píše:
Krásný den mohla bych vás poprosit o radu. Právě jsme dorazili s porodnice.Mam moc mléka, chtěla bych ho použít pro malého. Jenže krmení stříkačkou mi nejde. Existuje savicka, která je vhodná pro kojené děti? Děkuji za odpověď :hug:

Uz jsem si to nasla se to medela calma system pro kojene deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
15.12.20 14:48

Pokud je po zloutence tak je asi oslabeny, zkus lehtat na brade, nebo pate. maly mel infekci z plodove vody a musela jsem ho takhle podporovat.. cele prvni tri dny mi vypil asi 20 ml.. dokrmovali ho pak hadickou pres nos.. ztrácel hodne na vaze, ale rozkojila jsem se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.12.20 14:52
@Anonymní píše:
@P4ja Ano mám moc mléka a malej moc nechce sat, on prodělal žloutenku a od narození je linej.Mam obavy aby vůbec něco spapal :)

Tak to bych asi spíš zkusila poprosit laktační a zkusit ještě jednou tu hadičku. Je dost pravděpodobné, že zesílí, a pak drahou láhev nebudeš potřebovat vůbec.

Jinak asi tu Medelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.12.20 15:22

Měla jsem Mam anticolic, na kojení to nemělo vliv ani u jednoho dítěte.

• Citovat
  • Upravit
3935
15.12.20 15:42

Měla jsem to stejné - syn těžkou žloutenku a byl opravdu hodně unavený. Z prsa si nezvládl nic moc vytáhnout a po nějaké době už jenom při pohledu na prso ječel. Ještě v porodnici se u mě vystřídaly všechny doktorky a sestry a pomáhaly mi ho lechtat, budit, povzbuzovat k pití. Chlastala jsem kojící čaje/caro/bílou kávu, nahřívala jak blázen, ale nepomáhalo. Stejně jsem musela dokrmovat stříkačkou.
Laktační mi doporučila dokrmovat cévkou přes prso - natáhnete cévku ze stříkačky a nebo z lahve, kde je mléko a když dáte dítěti prso do pusy tak zároveň s tou cévkou - dítě bude stimulovat bradavku (a tvorbu mléka) a zároveň pít. To u nás taky neprošlo.
Takže jsem používala avent natural 0, taky to pro to dítě byla námaha, ale už ne tak velká jako z prsa. Pak už jsem jenom odsávala a dokrmovala přes láhev.
Ono strašně záleží na dítěti, některému ten přechod mezi prsem a lahvičkou nevadí a jiné okamžitě bojkotují prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
15.12.20 20:42
@Anonymní píše:

Suplementor.
http://www.kojeni.cz/…nimu-krmeni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí