Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, ráda bych se zeptala, za jak dlouho se projeví v mléce jídlo, které matka snědla a jak dlouho v mléce potravina zůstává.
Ptám se proto, že jsem si v restauraci objednala nechtěně jemně pikantní jídlo … mmm … a nechci, aby mi pak mimísek trpěl … ![]()
Kojila jsem 1,5h před jídlem. (cyklus máme 3h) Bude následující kojení obsahovat prvky z toho pikantního jídla? Kolik cyklů bych měla mléko odstříkat???
zajímavé, odpověď nevím, ale trochu se přifařím, jestli holky poradí, ráda si počtu
tak ať je to v klidu ![]()
Pokud nemáš vyzkoušené, že mu pikantní vadí, tak bych to neřešila, třeba já jsem mohla jíst i sakra pálivé věci a malému to bylo fuk.
Tak to neporadím, malému takhle vadilo kafe a když jsem ho měla dopoledne, tak byl protivný ještě večer, ale nevím do kdy to bylo v mlíčku a kdy už to bylo jen než to odbourá on.
ahoj, ja myslim tak 45 minut pred kojenim je to nejhorsi, vzala jsem si paralen, kdyz mala byla malinka, a pak byla hooodne ospinkana cely den..
Já četla, že v mléce se to co jsi snědla, případně vypila projeví 2-36 hodin od snězení (vypití).
U nas se to projevilo tak okolo 24 hodin po konzumaci
ale je to ruzne… jak pise evcav 2-36hodin.
Oou … tak to se máme na co těšit. Odstříkala jsem, tak uvidíme
Tak, pisu, jak jsme dopadli. Odstrikala jsem z kazdeho prsu 1× - dalsi kojeni tedy prislo temer po 6h. Malicky byl rano trosilinku osypany, ale do druheho dne to bylo pryc. Tak snad tahle informace bude nektere mamce k uzitku ![]()