Kojení - odmítání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
3.10.06 15:42

Kojení - odmítání

Ahojky holky,
potřebuji poradit nebo jestli nemá některá z vás podobnou zkušenost.
Mám 15-ti týdenního chlapečka, porodní váha 3,43 kg, nyní 6,47kg. Teď je to asi 10 dní, kdy dělá u kojení (je plně kojen) scény, nechce pít, dvakrát nasaje, začne brečet, prso pouští, pak po něm v tom breku jakoby skočí a hned zas pustí, v podstatě mám pocit, že se nadlábne jen v noci, kdy aspoň jednou saje a pije normálně. Dnes jsem mu zkusila dát i injekční stříkačkou při sání prstu, ale valný úspěch to nemělo, než jsem stříkačku znova naplnila, tak děsně řval a nakonec po 15 ml usnul, takže mi spíš přišlo, že ten řev byl tím, že jsem mu vyndala prst na cucání, než hladem. I když to už trvá asi 10 dní, minulý týden přibral přes 200g, takže snad hlady netrpí, ale já pořád pátrám, čím by to mohlo být. Jo a asi před 3týdny přibral dokonce za týden 450g! Jestli není teda přejedený na měsíc dopředu :-))
Prsa se mi plní až až, že musím odsávat, což je taky nepříjemné. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Budu vděčná za každý názor nebo nápad. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
3.10.06 16:36

Asi moc neporadím, my jsme zažily bojkot, který jsme po velkém úbytku na váze už nerozkojily…
Pokud přibírá (a přibírá krásně) tak ho nech, vím že je to o nervy, ale myslím, že je jen otázkou času, kdy se znovu chytí bez problémů, třeba jde fakt jen o to, že byl prostě najezenej dopředu :lol: Víc asi neporadím, ale pkoud připírá tak problém nevidím…
Uvidíš co poradí holky.
Držím palečky a pevné nervy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.10.06 17:50

naše malá to dělá občas taky, třeba jen jednou za den, myslím, že to dělá, když nemá velký hlad, je nervózní a chce prso, ale když jí ho dávám, ale pak jí dojde, že hlad nemá a vzteká se a usne. Pokud prospívá, tak bych byla v pohodě, řekni to v poradně až půjdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová