Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem se zeptat,je normální že 4týdenní mimčo pořád spí,vzbudí se jen na kojení po 3-4h a při něm většinou zas usne,jestli je plně vzhůru tak 5h denně…není to málo ![]()
Didi,
záááááávidím ![]()
myslím, že není se proč znepokojovat a ty si užívej hodiny volna a klidu ![]()
Irias
Didi, taky si myslím, že je to úúúplně normální a teda těžká pohoda. Já měla spíš opačný problém, malej pořád hulákal, přes den toho nenaspal víc jak 3-4 hod. a to ještě se mnou venku v kočárku, takže já večer toho měla plný zuby. Ještě, že aspoň spal takhle maličkej v noci v kuse 8 hodin, budil se třeba za celou noc jen ráno kolem 4 a to bylo všechno. Užívej si to, než se to změní ![]()
Taky jsem mela spave miminko, dodnes hodne spi a kdyz se nevyspi dostatecne, je protivna. Kdyz se vyspinka doruzova, rozhazuje usmevy. Na dotaz u pediatra, jestli neni nemocna, kdyz tak hodne spi, mi odpovedel neco v tom smyslu, ze jsem stastna zena a co by za to jine daly. Tak si uzivej!
Bara a Helenka 10m
Ahoj Didi,
u mě jsi předmětem závisti
. Můj klučík chtěl první dva měsíce kojit po hodině, v noci po dvou. Mezitím většinou řval (přes den) a občas i spal, ale dost málo. Každý večer řval od pěti do devíti, pokud jsem ho zrovna nekojila. Tak si spíš užívej, protože opačný problém je jaksi víc vyčerpávající.
Ulrika