Kojení po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
22.4.10 17:49

Tak to fakt není pravda. Mimčo se přikládá (nebo by se mělo) hned po porodu a pak jak to jen jde, aby se rozjela laktace. No prostě stejný proces jako po klasickém porodu. Někdy ale po císaři prý nastupuje laktace o krapet později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
22.4.10 20:51

Taky si myslím, že je blbost, že se nesmí den po císaři kojit. Mě cvrka donesli na pooperační za necelé 4h, pak během noci 2×. Laktace se mě rozběhla za 1,5 dne až se i sestřičky na novorozeneckém divily jakej to je fofr. Je ale pravda, že jsem pila jak duha, byla jsem hrozně vyprahlá a ne a ne žízeň uhasit. Dovolily mi pít cca za 3h po císaři a ač s problémy jsem se co chvíle natahovala na stolek a nalívala si vodu nebo čaj. Celou dobu v porodnici jsem pak pila min. 3 litry/den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.5.10 10:39

Mě malou na sále nenechali přiložit. Přinesli mi jí ukázat v době, kdy mě ještě šili, tak možná proto. :-x Přinesli mi jí až když mě převezli na šestinedělí. Nějak po 24 hodinách. Na JIPku nám děti ten den nepřinesli, bylo spousta porodů. Mám na tyhle období štěstí, při obou mých porodech byl nával… Po třech dnech se mi spustilo mlíčko, tak nevím jak je to s tím spouštěním. Je to zřejmě individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
10.5.10 10:05
Aja308 píše:
Mě malou na sále nenechali přiložit. Přinesli mi jí ukázat v době, kdy mě ještě šili, tak možná proto. :-x Přinesli mi jí až když mě převezli na šestinedělí. Nějak po 24 hodinách. Na JIPku nám děti ten den nepřinesli, bylo spousta porodů. Mám na tyhle období štěstí, při obou mých porodech byl nával… Po třech dnech se mi spustilo mlíčko, tak nevím jak je to s tím spouštěním. Je to zřejmě individuální.

take jsem byla na cs,malou mi dali hned jak me zasili,nachvilku,pak na pokoji az jsem se zbrachala tak asi za hodku,narkozu jsem snasela velice dobre.S jednim prsem jsem bojovala ale jinak se da rict ze byla kojena hned druhy den,jinak jsem rodila hned v 8 rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová