Kojení po císaři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
22.4.10 05:50

Kojení po císaři

Chtěla bych se zeptat po jaké době můžu kojit po císaři. Jsem slyšela, že min. 1 den nesmím kojit. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10683
22.4.10 06:21

Ahoj,
mně malou poprvé přiložili, když jsem se probrala z narkozy. Jinak plně bez příkrmu jsem kojila od 4.dne po porodu. Mleziva jsem měla málo, tak do toho 4.dne se přikramovalo injekční stříkačou.

Příspěvek upraven 22.04.10 v 06:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
22.4.10 06:46
zaploska píše:
Chtěla bych se zeptat po jaké době můžu kojit po císaři. Jsem slyšela, že min. 1 den nesmím kojit. Je to pravda?

první den snad nemá mlíko nikdo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.10 06:47

Ahojky mě dali malého k prsu po císaři hned jak jej umyli. Mám fotky a potvrdil mi to i můj přítel, který byl u toho. No a potom hned jak sem se probrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.4.10 06:56

Já měla celkovou narkózu, malého mi přinesli na přiložení za pár hodin, co jsem se probrala z narkózy. Tam nejde o kojení, ale spíš o přiložení mimča, aby sálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
22.4.10 07:05

Ahoj já měla také celkovou narkozu a malého mi přiložili k prsu po několika hodinách rodila jsem v noci a rozkojila jsem se asi po 3 dnech.

Příspěvek upraven 22.04.10 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
22.4.10 07:34

Malou mi přinesli hned jak jsem se vzbudila, tj. cca půl hoďky po narození a pak mi ji nosily pravidelně, když se vzbudila. Mlezivo jsem měla hned, mlíčko asi třetí den. Et

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.4.10 08:29

Ahoj, malého mi donesli asi po 4 hodinách po narození na JIP, přikládala jsem pravidelně po 3 hodinách (kromě noci) a na pokoji pak taky. A kojím do dnes :) Prsa jsem měla nalitá myslím 3. den po porodu. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
22.4.10 08:31

Ahoj, já jse porodila v noci a hned ráno mi Matyáše přinesli na pooperační na kojení. Nosili ho pak každé 3 hodiny, rozkojili jsme se za 3 dny.
Doktor mi říkal, ať po císaři hodně piju (alespoň 3 litry tekutin), že se po císaři spouští laktace později, tak ať to pitím co nejvíc podpořím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
22.4.10 08:51

Ahojky, mě malého přinesli o půlnoci na první kojení. Na svět ho vytáhli 18:55h. Takže prakticky za pár hodin. A mlíčko se mi rozjelo normálně zhruba 3.den. Takže ani ne za dlouho, jak se při císaři vyhrožuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
22.4.10 08:59

Taky jsem dostala na přiložení ještě na sále a potom po několika hodinách na JIPku. nevím proč by to mělo vadit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.4.10 09:15

Ahoj
Malou mi přiložili ještě na sále,hned jak jí umyli.To jsem byla ještě v narkóze.POtom až na JIP po dvanácti hodinách.Na JIP sem byla 32 hodin a za tu dobu mi jí přinesli třikrát! :evil: Prý nemají čas :pocitac:
A to maj v Krči Laktační ligu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.4.10 09:51

Ahoj,

oba mí kluci jsou po císaři.

Járu mi přiložili prakticky poté, co jsem se probrala. Bez problémů se chytil, ale mně se ještě nespustila laktace, a tenhle deficit jsme už nedohonili. Ač Jára ještě v nemocnici řval hlady a mně nutili kojit prakticky furt, aby se mléko spustilo. Takže pak doma jsem kojila, současně jsem ale musela dokrmovat Nutrilonem.

Jindra se narodil předčasně a byl v inkubátoru. Já jsem od začátku odstříkávala do zkumavky, Jindru nejdřív krmili sondičkou, pak stříkačkou a kojila jsem poprvé asi až po 10 dnech. Jindra se chytil jak zdtaný savec a už se nepustil. V jednu chcvíli (Cca v měsíci) jsem měla problémy, prsa mně bolela, ale problém se vyřešil sám - asi nějaká malá trhlinka - Jindra má fakt tah! Nyní mám mléka dokonce nadbytek Jindra nádherně prospívá.

Tak nevím, ale možná mi ten odložený start trošku pomohl. Kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
22.4.10 10:05

mě malého přinesli až druhý den, byl maličký a já mám ještě ploché bradavky, takže to vypadalo bledě, ale 3 den už jsem odstříkávala a nakonec se malej chytil, když mě 4 den převezli na normální pokoj, už jsem kojila v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
22.4.10 10:36

Mě přikládali na sále, měla jsem spinální anestezii, pak normálně po 3 hodinách, akorát mi malá začla blinka plodovou vodu, tak se to pak na chvíli přerušilo, že prý to nejdřív musí vyblít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová