Kojení předčasně narozených

7
26.8.23 09:34

Kojení předčasně narozených

Ahoj dámy,
našim dvojčátkům bude brzy půl roku a nikde jsem nedohledala, jestli u předčasně narozených se plné kojení doporučuje také 6 měsíců nebo se ještě nějak posouvá?
Předpokládám, že je to individuální a záleží na dítěti a matce…? Naši jsou 35 TT, zatím krásně přibírají, mlíka mám zaplaťpánbůh dost, ale na příkrm se už taky těšim :)
Dík za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13970
26.8.23 09:43

Mělo by se to brát podle korigo melu, tudíž posunout, ale dávala jsem ochutnávku cca v těch 6ti měsících bio, protože nám hezky začala růst domácí zelenina :) (dcera narozena 33tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
26.8.23 10:24

Já jsem držela korigovaný věk, ale dvojčata se narodila ve 26. TT. Moje děti byly na UM, vlastního MM jsem měla málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.8.23 10:27

Nam radili spis koukat na dite, nez na kalendar…jsou na to znaky, ze je dite pripravene ochutnavat tuhou stravu.
Ja u driv narozeneho (36+2) zacinala kolem 6 bio, ale to jen tak ochutnaval i tak se rozjedl az o dost pozdeji. Donosene druhatko zacalo uz nekdy v 5.mesici, ten jel jak drak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
26.8.23 12:12

Já jsem začala normálně v těch 6 měsících, i když dcera byla narozena 33tt. Jedla krásně, to jí vydrželo doteď(9let) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí