Kojení předčasně narozených
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojení předčasně narozených
Ahoj dámy,
našim dvojčátkům bude brzy půl roku a nikde jsem nedohledala, jestli u předčasně narozených se plné kojení doporučuje také 6 měsíců nebo se ještě nějak posouvá?
Předpokládám, že je to individuální a záleží na dítěti a matce…? Naši jsou 35 TT, zatím krásně přibírají, mlíka mám zaplaťpánbůh dost, ale na příkrm se už taky těšim ![]()
Dík za rady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mělo by se to brát podle korigo melu, tudíž posunout, ale dávala jsem ochutnávku cca v těch 6ti měsících bio, protože nám hezky začala růst domácí zelenina
(dcera narozena 33tt)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem držela korigovaný věk, ale dvojčata se narodila ve 26. TT. Moje děti byly na UM, vlastního MM jsem měla málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam radili spis koukat na dite, nez na kalendar…jsou na to znaky, ze je dite pripravene ochutnavat tuhou stravu.
Ja u driv narozeneho (36+2) zacinala kolem 6 bio, ale to jen tak ochutnaval i tak se rozjedl az o dost pozdeji. Donosene druhatko zacalo uz nekdy v 5.mesici, ten jel jak drak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem začala normálně v těch 6 měsících, i když dcera byla narozena 33tt. Jedla krásně, to jí vydrželo doteď(9let) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit