Kojení u příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojení u příkrmů
Ahoj,chci se spíše jen tak ujistit,zda nedělám něco špatně.Moje osmiměsíční dcera už docela pěkně papá.V poledne zeleninku s masem,odpoledne přesnídávku nebo jogurt a večer mléčnou kaši.Ale nedaří se mi zvyšovat dávky jídla,protože s nadšením sní několik lžiček a pak už nechce.Bohužel hlavním problémem je,že nechce pít nic jiného než mé mlíko.Takže ji po každém jídle musím dokojit,sice jen tak krátce asi na žízeň,ale bez toho to prostě nejde,protože začne strašně plakat a to nemám to srdce ji nenakojit.Zkoušela jsem už všechny čaje co existujou,vodu,šťávy a nic.Bohužel nechce pít ani moje odstříkané mléko,chce ho jen z originálu:-)
Máte někdo podobnou zkušenost.Dejte někdo aspoň naději,že se to časem zlepší a nějaké to kojení už odbouráme,zatím se mi to teda nedaří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dokud si vynutí místo jídla mléko, do té doby ho bude mít
Proč by to měla měnit, když jí mlíčko chutná… A je jen na tobě, zda to přijmeš nebo ne. A ani jedno asi není špatně, takže neboj, vedle nešlápněš.
Já do týdne od zavedení příkrmů oddělila mléko a příkrm (pít čaj se všechny tři naučily až za dlouho - za několik měsíců), Eli teď má kojení jen čtyřikrát za den (starší dračice to měly stejně). Má to své výhody, kojila jsem holky do roku a třičvrtě a neznám žádné vynucovací pláče, neznám cpaní se pod tričko - ale rozhodně netvrdím, že je to jedinná správná cesta - to ne!!! Prostě musíš najít svou cestu - pokud jídlo a mléko oddělit nechceš, nedělej to.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.Máme to doma upln stejné
.Mě to vubec nevadí takže asi neporadim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlásí se další „postižená“
Dokud nejsou vedra, tak mi nevadí, že do ní nedostanu ani kapku ničeho jiného než MM, ale modlím se, aby do léta tu flašku s čímkoli vzala na milost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to nevadí,že ji kojím.Jen jsem se chtěla spíše utěšit,že podle brožur,kde píšou jak má člověk zvětšovat dávky jídla a vyřazovat kojení přes den nefungují vždycky,každé mimčo je prostě jiné a asi kolem toho osmého měsíce je na ně moc brzo aby pochopilo,že má pít i něco jiného.Taky pevně doufám,že do léta,kdy začne tepleji se to zlepší.To už bude mít brzy rok,tak to zase bude asi jiné.Uvidíme.Přesto díky za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit