Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
holky, mam taky problem. pred asi mesiacom a pol sa zistilo ze mala ma malo mlieka tak sme ju zacali prikrmovat bebou a mlieka sa tvorilo coraz menej az sa stalo ze uz tri tyzdne sme len na umelom a posledne dva dni mam pocit ze mam zas mlieko, ked som skusila tak mlieko normalne slo. predpokladam ze malo mlieka som mala koli malu zeleza v krvi pretoze som celiak a nedrzala som dietu lebo som to nevedela. teraz uz asi dva tyzdne drzim dietu a mlieko sa tvori. myslite ze ma zmysel skusit malu zas kojit? alebo je to len nejake poplasene a mlieko sa tvori len kusok pre nejaku chybu. vobec netusim. rada by som malu kojila ale ona sa uz na to moc nechyta
asi si odvykla. diky za rady ![]()
Jestli se ti mléko tvoří, tak to určitě zkoušejte. Když budeš malou přikládat, tak si třeba zase vzpomene ![]()
Maximálně vám to nepůjde, tak se vrátíte k Bebě, no… ![]()
Můžeš zkusit přikládat a uvidíš,jestli se malá přisaje.Tím nic nezkazíš.
Ale myslím si, že málo mléka nebylo kvůli nedostatku železa.To spolu vůbec nesouvisí.
s nedostatkom zeleza to moze suvisiet urcite aspon do tej miery ze telo nemalo energiu.. som stale desne utahana aj ked sa vyspim poriadne .. ![]()
Pato Nicolka je ještě malá,tak bych určitě to kojení ještě zkusila ![]()
Pat,pokud jsi utahana,tak kojeni Te jeste vic vycerpa,mala uz zas tak mala neni,zalezi na Tobe co zvladnes,mne uz se maly po prestavce neprisal,takze odsavam,davam mu me mleko z lahve,zatim to jde,ale az polezu uplne po ctyrech,tak odstavuju,on uz je teda vetsi,ale finance me taky nuti radsi davat sve mleko.
urcite jeste zkus prikladat, pokud te to nejak extremne nevysiluje…at se vam to zas hezky nastartuje ![]()