Kojící dáváte čajík??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1477
14.10.10 17:31

kojící dáváte čajík??

ahojky, dneska jsem koupila malimu hipp čaj na dobrou noc, prave včera jsme ukoncili 2mesic. jaky mate zkusenosti s temito čaji?? a kojící dáváte mezi kojením čaje nebo jedete bez čajů?? Já do teď jenom kojila ale chci mu dávat občas i čajík, mě totiž přijde ze se vzdycky poradne napije jenom ob kojeni, mezi tim jako kdyby si jenom parkrat potah na zizen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
14.10.10 17:40

Ahoj, taky mi to tak prislo pri kojeni dcery. Tak jsem caj davala. Bylo tedy leto,velka horka a myslim si,ze i takhle male deti mohou mit jen zizen,zvlast kdyz je vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.10 17:51

při kojení jsem čaje nedávala,dr říkala že pokud má žízeň tak mu stačí moje mléko i na žízeň a když jsme přidali příkrm tak ho zapil mým mlékem,čajíky pije od 8.m a pije Hipp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.10.10 18:02

Já jsem čaje taky nedávala a nedávám dosud, Maty má 5 měs. I v těch největších vedrech jsem mu dávala jen MM, dr. mi říkal, že na žízen mu to stačí. Začnu až později, taky plánuju od 7-8 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.10 18:41

Já čaj budu dávat, nějak neuznávám přední a zadní mléko.

• Citovat
  • Upravit
35545
14.10.10 18:43

Nedávala a zatím nedávám, je nám přes šest měsíců, začali jsme s příkrmy, ale zapíjí MM.Není třeba.Možná se jedno kojení nají a napije a to další jen napije. Nemusí vždy vycucnout celé prso :mrgreen: Později zkusím dětské od Lerosu, neslazené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.10.10 19:05

Nedávala jsem vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.10.10 19:06

Taky jen kojím a to i v těch vedrech co byly v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.10.10 19:14

Dr. mi rikala, ze muzu dat cajik mazi kojenim, kdyz by byl maly mrzuty. Mam teda koupeny sackovy fenyklovy, ale jeste jsem nedala a pokuk budu plne kojit, tak davat nebudu. Mozna bych dala v nejakych extra teplech, ale to v nasledujicich mesicich nehrozi :lol:
Jinak kojim pres den co 2-3hodiny a v noci, jak si rekne. Taky mam pocit, ze si obcas jen tak pocumla a moc toho nevypije - asi nema takovy hlad. Plinek ma pocuranych dost, tak to nijak neresim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
14.10.10 19:17

Nedávala jsem u prvního,ani ted nedávám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
14.10.10 20:16

Nevím co poradí holky ale za mě určitě ne.Pokud plně kojíš tak nevidím důvod,na žízeň má tvé přední mlíko,zbytečně se miminko zatěžuje a pak nemá tolik hlad a vynechá klidně i jedno jídlo.Hodně jsem o tom zjištovala,dcera byla nedonošená a jídlo,váha,pití atd. u nás bylo velmi důležité.Dávala jsem akorát fenykl po lžičkách ale ten stejně nepomáhal takže raději sabíka :-)

Ted už kojím jedině v noci a tam skoro nic nemám takže čajík už střídmě dáváme.Fenykl nebo heřmánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
14.10.10 21:23

Ne :-) Pokud má mimi mokré plínky tzn. není dehydrované stačí MM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
14.10.10 22:50

Čaj jsem dávala od nějakého druhého třetího měsíce, sáčkový dětský. Malá se s chutí napila i mezi kojením a čaj má doteď moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
15.10.10 13:10

Já čajík dávám!
od Hippu je čaj od 1. týdne a pomáhá na bříško. Vyzkoušela jsem a hned super účinek, takže malý si sosne 3× denně trošku a je klidňoučký a nekroutí se :palec: (má 5 týdnů - dávám 3 dny)
První dítě jsem plně kojila do 6ti měsíců, nedávala jsem vůbec nic, ale i proto, že to odmítala a dodnes má problémy s pitným režimem. Ale to je zase extrém. Takže myslím, že když pomáhá tak není na škodu trochu čajíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
15.10.10 13:15

Mates se narodil loni v dubnu…v létě ve vedrech jsem čajík dávala.....
a kojený plně byl do 6ti a půl měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna