Kojení přes klobouk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
4.12.17 12:03
@Lucius08 píše:
Mě v porodnici daly kloboučky protože se malý neuměl přisát. Jedna sestra mi je pak vzala, že to není přirozené a že kojení s kloboučkem je špatně. Jsem brečela, nevěděla co mám dělat ale malý prostě bez kloboučku neuměl. Pořád jsem to doma zkoušela bez kloboučku, bez úspěchu. Jak měl malý tak 4měsíce, klobouček najednou vůbec nechtěl :) kojila jsem do roku, pak jsem to musela sama utnout, ne že bych neměla mlíko.

Slyšela jsem, že dítě saje jinou technikou s kloboučkem, ale nevím čemu to vadí??? :think:možná až malí povyroste, třeba se taky chytne bez :) no nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.12.17 12:04
@Anna85 píše:
@lujziana
Ja osobne to dr vubec nerikala. Zajimalo ji zda kojim? Kojim! Takze byla spokojena :)
Že bych jí to taky neřekla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.12.17 12:05
@Anna85 píše:
Mne to nepohodlne nebylo. Jedine ta udrzba byla otravna.

No údržba :roll: vyvářet, oplachovat, vyvářet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
4.12.17 12:27

@lujziana
No prý se netvoří správné množství mléka, a mléko se může ztratit. A prý také miminko přes tu bradavku dostává od matky obrané látky a přes ten klobouček ne. Takhle mi to řekla ta sestra. :nevim: Ale lepší s kloboučkem než vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.12.17 12:34
@Lucius08 píše:
@lujziana
No prý se netvoří správné množství mléka, a mléko se může ztratit. A prý také miminko přes tu bradavku dostává od matky obrané látky a přes ten klobouček ne. Takhle mi to řekla ta sestra. :nevim: Ale lepší s kloboučkem než vůbec.

Ahaá 8o, přes klobouček ne, jak to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
4.12.17 12:37
@Lucius08 píše:
@lujziana
No prý se netvoří správné množství mléka, a mléko se může ztratit. A prý také miminko přes tu bradavku dostává od matky obrané látky a přes ten klobouček ne. Takhle mi to řekla ta sestra. :nevim: Ale lepší s kloboučkem než vůbec.

To mi přijde divný, že by ty látky nebyly v mléku ale jen na bradavce :lol:. Tak kdyztak nechávat olizovat bradavku aspoň „na sucho“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.12.17 12:44
@marketak5 píše:
To mi přijde divný, že by ty látky nebyly v mléku ale jen na bradavce :lol:. Tak kdyztak nechávat olizovat bradavku aspoň „na sucho“ :mrgreen:

Taky jsem myslela že jsou v mléku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
4.12.17 12:53

@lujziana @marketak5
Určitě jsou v mateřském mléku, ale snad že když je miminko nemocné nebo na něj něco leze tak si přes tu bradavku řekne a tělo matky to vytvoří? :nevim: já bych kecala teď ale… hlavně mě strašili s tím, že se mi ztratí mléko a ještě s moučnivkou. Každopádně, kojila jsem rok, později bez kloboučku a mám zdravého chlapečka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová