Kojim - každé prso jiné

185
13.6.14 09:32

kojim - každé prso jiné

Prosím, potřebovala bych hlavně uklidnit. Už tak měsíc kojím jen z jednoho prsa a tím pádem je asi o tři možná o čtyři čísla větší než to druhé (opravdu nepřeháním). Myslíte, že až přestanu kojit, bude pak stejně malé jako to druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
13.6.14 09:34

Proč kojíš jen z jednoho?
Jinak je to normální, logicky, když je plné mléka, tak nemůže být stejné jako „prázdné“ prso..
Myslím, že rozdíly se pak srovnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.6.14 09:34

A proč nekojíš s obou? Nemyslím to nějak špatně, jen mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.14 09:35

@janulikz proč nekojíš z obou? jinak jo, rozdíl by se měl srovnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
13.6.14 09:36

@janulikz Byla jsem na tom stejně :mrgreen: Už v porodnici mi prcek to druhý prso prostě odmítal a ještě jsem měla i vpáčenou bradavku, zkoušela jsem klobouček a žádný úspěch :? Teď kojím už jen jednou denně a prsa se srovnaly :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.6.14 09:41

Prostě to druhý nechce, kroutí se, jedou se přisaje a víc nic. Nabízela jsem jí ho pořád, ale pak jsem to vzdala. Bude jí půl roku, takže myslím že ještě tak půl roku mě kojení čeka. No hlavně nemůžu ani do plavek, protože z jednoho košíčku by mi prso vypadlo a v tom druhým nic není. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
13.6.14 09:47

@janulikz Neboj,zachvíli začneš s příkrmama, takže už nebudeš jen kojit a ono se to upraví :) U mě to taky vypadalo hrozně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.14 09:52

@janulikz se srovná, neboj. Já měla jedno o dost větší - taky klukovo oblíbené. trauma z toho jak blázen a přestala jsem kojit a najednou v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
13.6.14 10:01

Já to mám podobně, kojím jen z jednoho a vypadá to teď v létě děsně :lol: Tak si to vycpávám a doufám, že se to srovná, možná bude teda víc vytahaný. Už jsem to takhle měla s mladší a myslím, že se to celkem srovnalo, nějak jsem to neřešila, bylo zima, jaro, kojila jsem něco přes rok. Jinak už dva měsíce dávám příkrmy, ale pořád dost kojím a rozdíl ve velikosti prsou je dost velkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
13.6.14 10:07

@janulikz Ahoj, spravilo se mi to asi v době, kdy už jsem malého začala kojit jen jednou denně. Když jsem jej před tím kojila pouze z toho jednoho (v druhém jsem mléko ztratila), tak jsem měla rozdíl dobře dvě až tři velikosti:). Jedno bez mlíka úplně scvrklé, druhé nalité jak blázen. Naštěstí se to opravdu spraví samo :kytka:. Jen mám teď o dost menší prsa než před těhotenstvím. Ale mindrák z toho nemám:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.6.14 16:13

Jéééé to jste mě potěšily :) já už příkrmy dávám, ale pořád dost kojim, je to malej otesánek :D hold tohle léto budu muset přetrpět s tričkem, protože fakt nevim jakou velikost plavek (košíčku) bych si měla koupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová