Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím,
Příspěvek upraven 18.12.18 v 09:40
Nech to byt. Pouze pokud by to bylo velmi nepříjemné tak lehounce odstrikej do ulevy.
Jestli to nebolí, není tvrdé nebo teplé, tak ho nech. Kdyby začalo bolet, tak odstříkat do úlevy a dost
@Fircon pokud to nebolí, nechat být. Pokud by to bolelo, tak lehce masírovat, odstříkat. Ale fakt málo ![]()
Odstřikala bych jen pokud by to bolelo, nebo dělalo neplechu a to jen do úlevy.
U obou mi stačilo odstříkat jednou a pak už to bylo ok. Ale mlíko jsem měla ještě trochu pár měsíců
@Fircon Když už to bylo nepříjemné, tak jsem kluka přesvědčila, aby mě odcucnul. Bějem tří týdnů po odstavení jsem to takhle udělala asi 3-4×, pak už se mlíko přestalo dělat.
Pokud to nebolí, nechala bych to být. Pokud to začne bolet, pnout, bude nějaká zatvrdlina, tak bych odstříkala do úlevy. Já jsem odstavila a asi po čtyřech dnech jsem musela odsát - jen trošku, do úlevy. Začalo mě pnout, bulky, bylo mi to nepříjemné, na prso jsem nemohla šáhnout. Stačilo jen jednou.
Taky souhlasím. Též jsem měla jedno v pohodě, druhé pak začalo asi po 5dnech zlobit, nechávala jsem to a když to bylo už nepříjemné, tak jsem ve sprše pomasírovala, trošku odstříkala a do 10dnů to bylo ok už potom. Pila jsem i šalvějový čaj.