Kojím, ms byla a teď není

316
7.7.24 18:58

Kojim, ms byla a ted neni

Dievcata, poradte.

Dieta ma rok a pol. Cyklus sa mi po porode (cisarsky) vratil po roku a 2m. A teraz nic. Podla appky kam som si znacila mi to „meska“uz asi 50 dni.

Chceli by sme este druhe, tak ci to nemam radsej uz riesit na gynde.

Mali ste to niektora, ze sa vam cyklus zase zastavil?

Mozno kojim trochu viac kvoli zubom, ale nic extra. Testy som si robila asi 3 uz. Vzdy negativne

( kategoriu by som dala aj inu ale neponuka mi :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
7.7.24 20:37

Jsou to furt hormony, ještě to chce asi čas, aby se tělo pořádně srovnalo. Já jsem to dostala jednou, pak zas nějakou dobu ne, pak jo, pak jsem jen spinila, pak až jsem to konečně dostala a je to pravidelné 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.7.24 21:21

To je úplně běžný ja ms dostala hned po 6nedeli 2× pak až za půl roku a s každým datumem ms jsem pouze lehce spinila den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
7.7.24 21:55

@Asiina @Elišak22
Mna prave zaraza, ze fakt po vyse roku dosli a pravidelne a zas nic. To druhe uz by som chcela riesit a odstavovat tiez nechcem skrz alergiu na mlieko.
Tak snad zas coskoro pride 🥲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.7.24 22:02

@Magic Unicorn Přijde tak či tak tak nebojte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
7.7.24 22:07

Tak ja som toto tiez riesila, ale jak mala mala 2 roky, tak som zredukovala denne kojenie len na uspatie na obed a na vecer, akurat v noci kojim este. A menzes prisiel ked mala vyse 2 rokoch,2r2m asi a za 3 mesiace otehotnela.
Kojim stale, ted napr 2 tyzdne je nemocna, tak kojim aj cez den castejsie, uz mi to nevadi, mne kojenie nevadilo vobec, ale chcela som dostat ms :mrgreen: ted misia splnena, moze sa kojit kolko chce, ale uz to miernim, lebo zas je to aj trosku sloboda kojit len par krat do dna a ne 527737× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4642
7.7.24 23:16

Nech si u gynekologa udělat hormonální profil s tím, že máš nepravidelný cyklus a snažíte se o druhé, pokud máš např. vysoký prolaktin, tak s početím by mohl být problém. Já dokud jsem kojila, tak jsem měla zase strašně krátké cykly a nedařilo se, i když teda hormonální profil jsem měla zrovna ok, ale ten cyklus nebyl úplně ideální. Otěhotněla jsem brzo po samoodstavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
10.7.24 12:04

Dakujem, uvidim ci u dr pochodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie