Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Tady je kalkulačka splátek
https://insolvence.justice.cz/…tor-splatek/
@Anonymní píše:
Dobrý večer chtěla bych se tu poptat jak to je když bych chtěla pracovat v Rakousku a mám schválenou insolvenci kolik peněz bych musela splácet? Jestli někdo neporadí. Jestli by mě zůstalo víc než když zůstanu tady. Zdržte se hloupých komentářu někdy do toho člověk spadne ani neví jak dluhy mám z podnikání a někteří nezaplatili ale to tu nechci rozebírat. Žádám radu.
Tady do toho padají všichni, ani neví jak. Stejně jako jsou všechny neočekávaně těhotné, protože jim selhala antikoncepce nebo praskl kondom.
Nechápu, že si někdo kupuje kondom, když všechny stejně praskají.
![]()
Vše nad nezabavitelne minimum. Na internetu jsou kalkulačky. A vzhledem k tomu že máte insolvenci schválenou v ČR budou se vztahovat pravidla pro ČR. Tzn možná vyděláte víc ale o to víc vám vezmou a zůstane vám tolik co v ČR. Jen mám obavu že z toho co vám zbyde nebudete schopna vyžít v Rakousku
@Anonymní píše:
@Enmamma co do toho plete kondom co má s tím společného?
Když tu má někdo problém, vždy za to může osud.
Dobrý večer chtěla bych se tu poptat jak to je když bych chtěla pracovat v Rakousku a mám schválenou insolvenci kolik peněz bych musela splácet? Jestli někdo neporadí. Jestli by mě zůstalo víc než když zůstanu tady. Zdržte se hloupých komentářu někdy do toho člověk spadne ani neví jak dluhy mám z podnikání a někteří nezaplatili ale to tu nechci rozebírat. Žádám radu.