Kolik budu splácet

Anonymní
1.2.20 21:17

Kolik budu splácet

Dobrý večer chtěla bych se tu poptat jak to je když bych chtěla pracovat v Rakousku a mám schválenou insolvenci kolik peněz bych musela splácet? Jestli někdo neporadí. Jestli by mě zůstalo víc než když zůstanu tady. Zdržte se hloupých komentářu někdy do toho člověk spadne ani neví jak dluhy mám z podnikání a někteří nezaplatili ale to tu nechci rozebírat. Žádám radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
1.2.20 21:21

Tady je kalkulačka splátek
https://insolvence.justice.cz/…tor-splatek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
1.2.20 21:32
@Anonymní píše:
Dobrý večer chtěla bych se tu poptat jak to je když bych chtěla pracovat v Rakousku a mám schválenou insolvenci kolik peněz bych musela splácet? Jestli někdo neporadí. Jestli by mě zůstalo víc než když zůstanu tady. Zdržte se hloupých komentářu někdy do toho člověk spadne ani neví jak dluhy mám z podnikání a někteří nezaplatili ale to tu nechci rozebírat. Žádám radu.

Tady do toho padají všichni, ani neví jak. Stejně jako jsou všechny neočekávaně těhotné, protože jim selhala antikoncepce nebo praskl kondom. :mrgreen: Nechápu, že si někdo kupuje kondom, když všechny stejně praskají. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
1.2.20 21:45

Vše nad nezabavitelne minimum. Na internetu jsou kalkulačky. A vzhledem k tomu že máte insolvenci schválenou v ČR budou se vztahovat pravidla pro ČR. Tzn možná vyděláte víc ale o to víc vám vezmou a zůstane vám tolik co v ČR. Jen mám obavu že z toho co vám zbyde nebudete schopna vyžít v Rakousku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.20 21:45

@Enmamma co do toho plete kondom co má s tím společného?

• Citovat
  • Upravit
5708
1.2.20 21:48
@Anonymní píše:
@Enmamma co do toho plete kondom co má s tím společného?

Když tu má někdo problém, vždy za to může osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel