Dávka pěstounské péče - hypotéka

Anonymní
31.1.20 18:14

Dávka pěstounské péče - hypotéka

Ahoj holky, žádám hypotéku. Jsem v konečně fázi, ale selhalo mi to na dávce pěstounské péče. V rozhodnutí o dávce je částka odměny pěstouna podle nového 12000 hrubého, ale jelikož mám tři dítka, tak je částka větší. Setkal se někdo s tímto problémem? Řešil někdo, popřípadě, zda mi na úřadě potvrdí kolik mi chodí. Zkoušela jsem i výpis, ale to mi taky neberou. Jinak se to bere jako doplňkový příjem, ale bez toho potvrzení jsem ztracená. Za každou radu vám budu vděčná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1065
31.1.20 18:40

Nerozumím tomu, 12000 je na jedno dítě na víc je více, tak jak můžeš mít v rozhodnutí jen 12000? Jinak Ti to určitě potvrdí na úřadě práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.20 20:19

Díky za reakci, dvě dítka mám svoje. S daňovou úlevou je částka vyšší.

• Citovat
  • Upravit
Janli
31.1.20 20:39

Potvrzení o pobírání dávky ti vystaví na úřadě. Jinak tohle bych řešila jen s finančním poradcem. Na tyhle lahůdky to chce člověka, který v tom umí chodit, ale mám pocit, že tohle jsem ti tady už radila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.20 09:42

Díky, poradce svého mám. Všechno probíhalo v pořádku do doby finálního schválení. Teď, že v papíru mám nižší částku, na výpisu z úřadu práce je přesně napsáno kolik beru, tak to paní v bance nakonec neuznala. Chcou klasické potvrzení s hlavičkou, kde bude přesně napsáno kolik mi chodí na účet. A tak marně dumám, jestli takový papír vůbec vystavit jde.(papir snese) všechno. Tak snad paní na úřadě bude vstrícná, jinak jsem přišla o 200 000 :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel