Kolik času denně v Manduce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
16.6.10 10:30

chuanitka:to jsem si taky myslela a na nás tady na menším městě každý kouká jako bychom spadli z višně:-D čiči:jop děkuji budu mu to kontrolovat snad to bude lepší.já se právě bojím toho jestli má ten zadeček dost podsazenej :think: mi přijde že pořádně ty nožky ani neroztáhne.používáme taky látkovky jako květinka tak si myslím jestli ho netlačí když ty nohy roztáhne bo nevím :nevim: no na tu kapucku jsem koukala.ta se dá používat ikdyž malého nosím zatím vepředu?nějak jsem nepřišla ještě na tom kam se ta kapucka zapíná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.6.10 10:35
Pavla23 píše:
no na tu kapucku jsem koukala.ta se dá používat ikdyž malého nosím zatím vepředu?nějak jsem nepřišla ještě na tom kam se ta kapucka zapíná :nevim:

já třeba tu kapucku používám, i když ho mám vepředu, a to, když je sluníčko, malý už spí, tak mu nechci nechávat třeba klobouček, kterej by mu padal, a na popruzích co máš na ramenou jsou takový knoflíky a za ty zahákneš právě ty gumový očka od kapucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.6.10 10:41

heduš:aha ahaaa to mě nenapadlo :lol: tak to pak zkusím jo to by bylo super proti tomu sluníčku s tím kloboučkem je to na prd.

a ještě jsem se chtěla zeptat všimla jsem si že je tam uvnitř takovvá asi pomocná kapsička bo co :think: na upínání.používáte to někdo?nebo to je jen na malý prcky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.6.10 11:30
Pavla23 píše:
heduš:aha ahaaa to mě nenapadlo :lol: tak to pak zkusím jo to by bylo super proti tomu sluníčku s tím kloboučkem je to na prd.a ještě jsem se chtěla zeptat všimla jsem si že je tam uvnitř takovvá asi pomocná kapsička bo co :think: na upínání.používáte to někdo?nebo to je jen na malý prcky?
:lol: přesně tak, to je vložka pro novorozence, aby tam líp drželi si myslim, ale s tím zkušenost nemám :nevim: , my začali manducovat až teď v půl roce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.6.10 14:45

Přesně tak, jak píše Heduš, to je novorozenecká vložka. Jestli se ti Pavli, zdá, že tam malej neroztahne pořádně nožičky, možná byste tu vložku využili, je pro menší dětičky, usadí se mu tam pak ty nožky jako žabičce a má je spíš jakoby uvnitř nosítka.
Tady je návod jak se používá vložka http://www.youtube.com/watch?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.6.10 20:28

Chuanitko, tak kurz docela usel, nakonec tam byla jina pani, protoze te puvodni onemocneli deti, tak nemohla. Bylo tam hodne tehotnych, ktere o satkovani nevedli nic, tak jim vysvetlovala typy satku, ergonomickych nositek, znacky satku a pod. Tohle vsechno mam ja nastudovany z netu, tak jsem si malyho jenom dvakrat uvazala do krize s kapsou uvnitr, podruhy to bylo uz lepsi, mel teda jednorazovku (posledni, co jsme doma meli) a bylo to teda lepsi. Malymu se to asi taky libilo, protoze mi v nem usnul a spal asi hodku :potlesk: Mam problem s podsazenim zadecku, ale proste to musim zkouset kazdy den a zlepsovat a zlepsovat.

• Citovat
  • Upravit
10652
16.6.10 21:51

květinka:a ukazovala ti paní i jak má být v manduce?mě t otřeba přišlo hrozně jednoduchý ale taky se to člověk musí naučit pořád si nejsem jistá jestli ho tam mám správně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.6.10 22:00

S tim podsazenim, ono asi fakt vadi, kdyz má dítě na zadku moc velký balík, teď na velkým dítěti už to není tak znát, ale na malym prďochovi to může podle mě trochu vadit. Asi bych se snažila o štíhlejší balení, schválně to jen vyzkoušejte, uvidíte, jak to půjde, ve spaní a na nosiči miminka nerada čůrají, většinou se začnou kroutita třeba i plakat, tak budete vědět, zda čůral a potřebuje přebalit. A nebo dát něco s bambusového fleecu, nějakou výkonnější vkládačku.
Ono když se na to člověk podívá z praktického hlediska, tak na kontinentech, kde se tradičně nosí, tak děti třeba ani žádnou plínku nemají a praktikují bezplenkovku, takže asi moc objemná plína a nošení dohromady nejde.

Jinak novorozenecká vložka se uvídá do 6-7kg :nevim: Zkrátka dokud ji na prckovi zapneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.6.10 22:10

honey:jee díky moc za odkaz sice mi ted nešel spustit:)) ale nabídlo mi to jiné a tam to bylo pěkně vidět..jsem trubka že jsem si to na youtubu nenašla :oops: čiči:no to jsem na to právvě zvědavá :) ten náš už má asi tak 7 g tak uvidím:-)no jak tak přemýšlím tak je fakt že v normální papírovce tam asi nebyl vždy měl látkovku.. :think: tak mu zusím dát něco tenčího co ho nebude tlačit jenže to je těžký :-? když už by to byl čč třeba s vkládačkou jen tak lehce tak stejně tam bude snapi sponda kt. mi přijde že ho někdy pěkně tlačí :nevim: Ten náš je takovej vypečenej :lol: vždycky vymrzuje když ho tam dám je to pro něj nepřirozený asi ještě ale přitom udělám pár kroků a usne jak dřevo ať je unavenej nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.6.10 22:16

Co třeba nějaké vázačky? disana, teď mě překvapili hhs, já měla takové tvrdé před rokem, fakt jak houžev a oni teď něco změnili asi a jsou měkoučké. No a disany jsou též krásně poddajné. Tak třeba to zkusit s nima :nevim: Chápu, že u takto malého mimina dát plínu na rovno je nemožné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.6.10 22:22

čiči:nad ttěma disanama jsem přemýšlela pže teď mám dost vkládaček takže bych je užila ale koupila jsem si HHS a teda s tím vázáním bojujeme pže ikdyž přebaluju malýho třeba 2 hod po jídle tak jakmile ho trochu přizvednu tak pořád blikná :roll: takže i normálně přebalování je na dlouho :-)A ty máš ty HHS měkký?mě právě přijde že jou dost tvrdý..třeba max má od nich docela otlačený nožky a to bych řekla že tam má dost rezervu a zase takovej buřťák není :nevim: a žehlíš je?já jsem nežehlila ale asi budu muset aby trochu změkly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
16.6.10 22:28

Pavli a máš sušičku?
Já ne a HHS mi po pár praních a sušení venku ztvrdly, takže po usušení je mnu jak o život (asi si dovedeš představit, jak mě bolí ruce, když na jednu várku prádla takhle mnu i 10 HHS - aby trošku změkly) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.6.10 22:36

cappy:sušičku nemám. :-( ale umím si představit tu pohodu že je to suché hned:) teď je to dobrý buď je hodím ven když je hezky nebo jsem našla super místo na půdě kde je to vyhřátý tak jsou sušé docela brzo ale třbea v takovým březnu to byl děs to sušit..sice se třeba topilo ale zase na chodbě byla zima v pokoji pak zase od toho prádla moc vlhko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.6.10 22:41

No já mám teď jednu zbrusu novou, tak uvidím, co s ní pár vyprání udělá, ale před rokem jsem kouoila nějaké a byly jak prkno a praním se to malinko zlepšovalo, tudíž to možná bylo barvou, barva petrol byla mnohem tužší nez přírodní. Ale i tak to byly prkna, kdežto ta nová teď je fakt měkounká nonplusultra :lol:
ale já teď hhs brala proto, že líp drží bez svrchňáků na chodícím dítěti, takže pro menší bych stejně brala disany.
Se snažím vzpomenout, jak přebaluju Matesa a nijak moc ho nezvedám, jen podsunu navršenou plínu, ohnu savou vrstvu dopředu, přitáhnu „bočnice“, pak ten přední díl, nějak snad palci držím na bocích, aby mi to celé nerozpadlo a šňůrky podvlíkám s minimálním přizvednutím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
17.6.10 08:09

Pavli, manducu tam asi taky probirali, my jsme s kamaradkou odesli driv. Ja budu Manducu pouzivat nejdriv asi az od pul roku, ted se mi zda, ze je lepsi satek na to noseni. Čiči, taky si myslim, ze latkovky satkovani moc nesvedci, maly ma vzdy velky balik a mam problem mu s nozickama hybat, takze poradny podsazeni nehrozi. Mam dve Itti Bitti, ty jsou velikostne temer jako jednorazovky, tak mu budu do satku davat asi ty. Zavazovacek mam uz dost, taky jsem si je zamilovala, ted ty novy pruhovany HHS jsou uplne bozi. Mam i Disany, dalsi asi jeste prikoupim, protoze z novorozenckeho skladu mi uz vyrusta a zavazovacky dobre drzi hovinko.
Cappy, taky mi HHS tvrdnou, pri koupi byly krasne mekoucky, ja je teda zatim v rukou nemnu, ale asi budu, je to lepsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak