Kolik času denně v Manduce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
4.4.14 15:54

Ale deku bychom vzít mohli :palec: chceme jít stejně do parku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
4.4.14 15:57

@brulinka počkej, ale 2,5m mimino se pořádně bez novovložky nosit nedá..bez ní sedí tak od 4-5měsíců. Jak tam teď má nožky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.4.14 16:03

Jako myslíš jak má nožky v té Manduce? No rozevřené do široka a trčí ji ven.. Nevím jak to přesně myslíš? Můžu tu vložku něčím nahradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
4.4.14 16:10

@brulinka no, většinou takhle malým dětem manduca bez novovložky nesedí. Není to pohodlné, nemají ještě tak dlouhé nožičky. Bez novovložky by mělo mít mimčo nožičky kolem pasu nosiče, ale pokrčené, ne rovně. Nahradit mě nenapadá vůbec čím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.4.14 16:11

Tak jak se malá probudí ještě to pořádně skouknu…dnes nám nosítko přišlo, chtěly jsme jít kolem baráku se psem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.4.14 16:12

Ale ten zítřejší výlet pojedeme v kočárku radší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.4.14 16:13

V Manduce přece je novorozenecká vložka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
4.4.14 16:13

Manduca má uvnitř zabudovanou novorozeneckou vložku ;) Taky ji mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
4.4.14 16:27

@brulinka já mám pocit jestli snad v nějaké nové sérii není oddělavatelná. Ale obvykle součástí je. Mám manducu od r 2010 a je součástí. Akorát mi tam prcek pohodlně vešel tak do 8týdnů a pak už ne, a na použití bez vložky byl malý a sedělo mu to pak až od 4-5m (staršímu od 4,5 a mladšímu od 4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
4.4.14 17:09

@brulinka my nosíme hodně a nosítko mi přijde nevhodné i pro mé čtyřměsíční dítě na tak dlouhou dobu, jakou uvádíš ty. Zvlášť manduca je poměrně široká, Luki v ní má prohlou páteř do strany, celý se v ní sesune když usne, i když je utažená na maximum. Je to tou její šířkou. Já bych to teda nedělala.
My nosíme na déle v šátku, na krátkou chvíli bereme Beco. Není sice tak ergonomické jako Manduca, ale je štíhlejší a Lukimu poskytuje pevnější oporu. Ale s šátkem je to nesrovnatelné.
V manduce bez novorozenecké vložky ještě neroztáhne nožičky.
To si myslím, že je další věc, pro kterou bych 2,5 měsíce staré dítě nebrala do manducy. Manduca má slepé místo. Novorozenecká vložka sedí tak do osmi týdnů, ale nožičky na klasický sed dítě pohodlně roztáhne až tak v pěti měsících.
Kyčle máme naprosto ukázkové, ale Luki v manduce po chvíli pláče, ty nožičky ho bolí. Je na tak malé mimi prostě moc široká.
Vemte kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
4.4.14 17:58

@brulinka Tu má každá Manduca, ne? Já bych vzala naprosto v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.4.14 17:59

Já to napsala blbě, není to Manduka, ale nosítko typu Manduky..omlouvámm se..
@Any83 Prosím kolik na šířku má Beco?
aspon na venčení pejska ho můžu použít? na max 20min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
4.4.14 18:17

@brulinka Tak jestli tam bude dítě, tak jak má být - kolínka výš, jak zadeček, tak bych vzala i do tohoto nosítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.4.14 18:20

Já sem hodím foto jestli můžu..opravdu mi záleží na tom, abych ji nějak neuškodila.. o tom zítřku už se nebavím…ale aspon na chvilkové nošení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.4.14 18:20

@brulinka Já mám manducu právě na venčení psa, nosím v ní malou cca od měsíce. Novorozeneckou vložku jsem zrušila až teď (v jejích pěti měsících). Vydržela tam ze začátku max. 45 minut, pak už byla nevrlá. Teď už kouká ven, tak je to lepší, ale i tak by tam 3 hodiny nevydržela ani náhodou.
Jestli budete dělat přestávky na dece, tak by to asi šlo, ale do parku bych já osobně vzala mnohem radši kočár, zvlášť pokud jdete s partnerem :) Nosítko mi přijde opravdu jako taková nouzovka pro samotnou maminku, která potřebuje volné ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí