Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dv. U prvního jsme začali na Nutrilonu, u druhé na Hipp combiotic a obě děti nakonec skončily na Babylove Bio.
Hodně. Ale nakonec se vždy vrátili k nutrilonu, dítě bylo blinkací a u toho nutrilonu to bylo stejně takový nejschůdnější. Později jsem přešla na Sunar, protože Nutrilon změnil složení - přijde mi, že ho dělají stejně jako Hami. (taky je to jedna firma, že)
Zpětně bych zkusila ten Sunar dřív.
Nic jsme nezkoušela. dala jsem mu čas si na něj zvyknout, ne mu to každý 3 dny měnit. nejdřív byl do 6 měsíců na Hippu, pak z dmka DMbio.
U první jsem měnila jen Nutrilon pronutra na Nutrilon Profutura ![]()
Dcera měla jen jedno, Babylove. Dala jsem ji čas si zvyknout. Jak už bylo zmíněno, ne ho měnit po každým týdnu.
Poprvé měl Nutrilon - katastrofa, zácpy, blinkal a vůbec mu nesedl. Po cca dvou týdnech nelepšení jsme přešli na Hipp, a hned se mu ulevilo. Po roce měl Hami. Hipp a Hami super, obojí synovi sedlo.
2. Nutrilon - ten smrděl a chutnal, jak kdybych olizovala zábradlí, pak Sunar - je sladší, nesmrdí a dá se pozřít
A jak dlouho tedy vydržet, než si zvykne? Už máme několikáté a vždy spíš změna k horšímu, bolí bříško a blinkání ![]()
Ahoj holky, kolik nejvíc jste vyzkoušely značek nebo typů mlék? A stalo se, že stejně žádné nesedlo? Prosím jen odpovědi. Díky!