Kolik lidí na screening?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
10.7.19 18:23
@Tazvesnice píše:
Js bych tam treba mamu v zivote nevzala

A já tam mamku měla, když u druhé dcery manžel jít nechtěl. Byl to pro ní krásný zážitek a já jsem ráda, že jsem jí ho mohla dopřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
10.7.19 18:39

Ja s sebou mela na kazdem screeningu manzela a bez problemu. Pak na jeden u me dr jsem se optala, zda by mohla mamka (v zime me privezla) a dr me vysetrila, sestricka pak skocila pro mamku a ta jen slzela u utz :srdce: nikdo nikoho nevyrusoval, navic slusnej clovek vi, ze nema „otravovat“ doktora, aby mohl v klidu delat svoji praci. Optala bych se teda predem a nebrala to jako samozrejmost, problem ale nevidim ;) zkus tam zavolat a domluvit se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.7.19 18:41

Zrovna dneska jsem tam volala a objednávala se a rovnou jsem se zeptala, jestli můžu vzít partnera a dceru. Sestřička byla moc milá a říkala, že můžu vzít koho chci a kolik chci :) Že si ženský berou klidně i 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80310
10.7.19 18:46

Nejlepší je vzít i souseda a psa :mrgreen: ať mají taky zážitek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.7.19 18:46

TAm kde jsem byla se za doprovod platilo, takze kdyz se zacalovalo, mohl tam byt i fotbalovy klub. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
10.7.19 18:47
@stinga píše:
Nejlepší je vzít i souseda a psa :mrgreen: ať mají taky zážitek :P

Ja nevim…v zivote by me nenapadlo vzit tam nekoho z rodiny nebo kamaradku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
80310
10.7.19 18:51

@smurfka já bych vzala pouze partnera, pokud by měl zájem, no a kdybych neměla kam dát první dítě, tak i to, ale nerada
jinak mi to přijde takové trochu divné, nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.7.19 18:57

@stinga asi jako vzit si k porodu matku nebo sestru, kamaradku, nedejboze otce.

• Citovat
  • Upravit
2748
10.7.19 19:03

@smurfka tak taky si nedokážu představit mít u porodu někoho jinýho krom přítele, ale na ten UTZ sem mamku vzala, samozřejmě byl to UTZ přes břicho, když byl mimísek ještě malinkatý a dělal se vnitřní UTZ tak to viděl jen přítel a jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80310
10.7.19 19:03

@smurfka nebo dědečka :mrgreen: jednou tu byla diskuse, že rodička chtěla vzít sebou 16letou dceru, mně ty nápady přijdou až úchylné, u porodu buď partner nebo třeba dula - i když to není můj vkus - ale aby rodičku viděl někdo jiný :nevim: bych se spíš cítila trapně a porod by trval dva dny, protože bych se nedokázala uvolnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.7.19 19:08

@Nikky121 tak samo ze pres bricho..i tak je to divny..asi nemam tak copl vztah s matkou :nevim: :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
80310
10.7.19 19:11

@Nikky121 @smurfka já jsem mamce ukázala až tu fotku, ale je zas fakt, že tyto věci máme každý „hozený“ trochu jinak a nic není dogma, že to tak musí být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
10.7.19 19:14

@stinga @smurfka tak my máme s mamkou hodně klidný příjemný vztah, navíc přes břicho mi to až tak hrozný nepřišlo, že by se nemohla podívat :nevim: ale chápu každá to máme jinak některé ani není příjemný, když jí někdo (z rodiny) na bříško sahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
10.7.19 19:19
@stinga píše:
Nejlepší je vzít i souseda a psa :mrgreen: ať mají taky zážitek :P

Hele mým psům by se tam určitě líbilo, nejdříve by všechno zkontrolovali, potom by mě hlídali na lehatku :)

Jinak bych z toho nedělala kovbojku, normálně se zeptala. Evidentně je to pracoviště id pracoviště. Někdo chce i dva lidi, to snad nevadí. Já tam šla raději sama, ale každá jsme jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80310
10.7.19 19:25

@Nikky121 my máme s mamkou taky moc dobrý vztah, ale nesnesla bych, kdyby mi vstoupila do takové té „tělesné zóny“ a ona to ani nedělá, protože ví, že to nesnáším, na břicho mi také nesahala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí