Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tazvesnice píše:
Js bych tam treba mamu v zivote nevzala
A já tam mamku měla, když u druhé dcery manžel jít nechtěl. Byl to pro ní krásný zážitek a já jsem ráda, že jsem jí ho mohla dopřát.
Ja s sebou mela na kazdem screeningu manzela a bez problemu. Pak na jeden u me dr jsem se optala, zda by mohla mamka (v zime me privezla) a dr me vysetrila, sestricka pak skocila pro mamku a ta jen slzela u utz
nikdo nikoho nevyrusoval, navic slusnej clovek vi, ze nema „otravovat“ doktora, aby mohl v klidu delat svoji praci. Optala bych se teda predem a nebrala to jako samozrejmost, problem ale nevidim
zkus tam zavolat a domluvit se ![]()
Zrovna dneska jsem tam volala a objednávala se a rovnou jsem se zeptala, jestli můžu vzít partnera a dceru. Sestřička byla moc milá a říkala, že můžu vzít koho chci a kolik chci
Že si ženský berou klidně i 4 ![]()
TAm kde jsem byla se za doprovod platilo, takze kdyz se zacalovalo, mohl tam byt i fotbalovy klub. ![]()
@stinga píše:
Nejlepší je vzít i souseda a psaať mají taky zážitek
Ja nevim…v zivote by me nenapadlo vzit tam nekoho z rodiny nebo kamaradku ![]()
@smurfka já bych vzala pouze partnera, pokud by měl zájem, no a kdybych neměla kam dát první dítě, tak i to, ale nerada
jinak mi to přijde takové trochu divné, nevím
@stinga asi jako vzit si k porodu matku nebo sestru, kamaradku, nedejboze otce.
@smurfka tak taky si nedokážu představit mít u porodu někoho jinýho krom přítele, ale na ten UTZ sem mamku vzala, samozřejmě byl to UTZ přes břicho, když byl mimísek ještě malinkatý a dělal se vnitřní UTZ tak to viděl jen přítel a jen jednou
@smurfka nebo dědečka
jednou tu byla diskuse, že rodička chtěla vzít sebou 16letou dceru, mně ty nápady přijdou až úchylné, u porodu buď partner nebo třeba dula - i když to není můj vkus - ale aby rodičku viděl někdo jiný
bych se spíš cítila trapně a porod by trval dva dny, protože bych se nedokázala uvolnit
@Nikky121 tak samo ze pres bricho..i tak je to divny..asi nemam tak copl vztah s matkou
![]()
@Nikky121 @smurfka já jsem mamce ukázala až tu fotku, ale je zas fakt, že tyto věci máme každý „hozený“ trochu jinak a nic není dogma, že to tak musí být
@stinga @smurfka tak my máme s mamkou hodně klidný příjemný vztah, navíc přes břicho mi to až tak hrozný nepřišlo, že by se nemohla podívat
ale chápu každá to máme jinak některé ani není příjemný, když jí někdo (z rodiny) na bříško sahá
@stinga píše:
Nejlepší je vzít i souseda a psaať mají taky zážitek
Hele mým psům by se tam určitě líbilo, nejdříve by všechno zkontrolovali, potom by mě hlídali na lehatku ![]()
Jinak bych z toho nedělala kovbojku, normálně se zeptala. Evidentně je to pracoviště id pracoviště. Někdo chce i dva lidi, to snad nevadí. Já tam šla raději sama, ale každá jsme jiná.
@Nikky121 my máme s mamkou taky moc dobrý vztah, ale nesnesla bych, kdyby mi vstoupila do takové té „tělesné zóny“ a ona to ani nedělá, protože ví, že to nesnáším, na břicho mi také nesahala