Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dee10 já byla na tomhle jenom se synem, neměla jsem totiž hlídání, ale paní přede mnou byla ona plus další tři lidi, šli normálně dovnitř, ale mě to přišlo už moc… Každopádně asi pracoviště od pracoviště ![]()
Js bych tam treba mamu v zivote nevzala
jinak je to pracoviste od pracoviste, ja treba byla na jednom velkem v Praze a meli tam vylozene napsano, ze dovnitr smi navic jen jedna osoba ![]()
Ja tam mela manzela a dve zvedave deti a bylo mi jedno, jestli to nekomu vadi. Oni jsou tam pro mne, ne ja pro ne. A? Byli moc mili.
@kacakaca Jsou tam, aby vám zajistili zdravotní péči a ne kino pro celé příbuzenstvo.
Většinou jeden člověk. Záleží kam jdeš, jak to tam mají velké
S partnerem určitě problém nebude, s mamkou nevím. Zavolala bych na určené pracoviště a zeptala se, já třeba byla u jednoho doktora, kde to byl takový krcálek a teď v druhém by se tam vešli Hujerovi.
Měla by jsi si uvědomit, že je to především důležité lékařské vyšetření a ne divadlo pro veřejnost. Já jsem tam nevzala ani manžela. Chci tam mít lékaře stoprocentně soustředěného na vyšetření a ne rozptylovaného kupou lidí, kteří se ještě pořád na něco ptají. Na podívanou je lepší si zaplatit 3D ultrazvuk a tam si vzít třeba celou Hujerovic rodinku.
@Dee10 Zavolejte tam, kam máte jít. Já šla s kamarádkou, víc by se nás tam ani nevešlo.
@Havlova
přesně tak, zvlášť v dnešní době, kdy si člověk může nechat udělat i CD i 4Dfotky
![]()
@Havlova píše:
@kacakaca Jsou tam, aby vám zajistili zdravotní péči a ne kino pro celé příbuzenstvo.
Platila jsem za to celkem dost a ty se hod do klidu a nezavid, ze si nekdo umi zaridit to, co chce. ![]()
Určitě předem zavolej - byla jsem dvakrát a poprvé určitě byl počet omezen na jednu osobu. Podruhé si to nevybavuji. Tak ať mamka zbytečně nejezdi, kdyby pak stala venku
@kacakaca Já jsem v klidu, navíc, husy jsme spolu nepásly, tak se chovej slušně, pokud víš, co to je. ![]()
U druheho ditka sel manzel a tchyne s nasim synem. Zeptala jsem se zda se muze syn a tchyne podivat, ze pak pujdou na hriste.Mudr se divil proc nezustanou celou dobu
ja ale trvla na tom podivat se a jit ven. Nechtela jsem aby tam syn rusil.
Já sem teda brala přítele na screeningy s tím problém nebyl, a když sem měla kontrolní UTZ u mojí doktorky tak sem se jí zeptala předem jestli může jít i mamka, oba najednou bych asi nebrala, už by mi to přišlo jak kdybych byla předváděcí opička ![]()
@Tazvesnice píše:
Js bych tam treba mamu v zivote nevzala
A já tam mamku měla, když u druhé dcery manžel jít nechtěl. Byl to pro ní krásný zážitek a já jsem ráda, že jsem jí ho mohla dopřát.