Kolik máte kamarádek?

757
19.4.16 12:57

Kolik máte kamarádek?

Ahoj,
trochu odlehčující téma. Zajímalo by mě, kolik máte kamarádek a jak často se s nimi vídáte? A neštvou vás někdy? :mrgreen: Momentálně mě zrovna naštvaly všechny :D Jenže kdybych se na ně vykašlala, tak by mi zbyla jedna jediná kamarádka, která navíc bydlí jinde než já, takže se moc nevídáme. Sice je pravda, že lepší jedna pořádná než víc falešnejch, ale zase nechci trávit víkendy jen doma a nikam nechodit. Jak to tedy máte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
19.4.16 13:00

0, slovy nula :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
19.4.16 13:01

Mám dvě které by mi pomohly odklidit i mrtvolu kdybych někoho zabila a dalších 5 s kterými se vídám tak dvakrát do měsíce, jedeme někde s dětmi na výlet atd… jinak samozřejmě x dalších známých které mě občas někde vytáhnou nebo se zakecáme ve městě atd…
ty dvě pořádné by mi stačily :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3395
19.4.16 13:03

Dobré téma, pro mě slovo „kamarádka“ je opravdu hodně silné, a neřeknu tak ledaskomu…to už musí být ženská se kterou jsem pravidelně v kontaktu, vídáme se, víme o sobě všechno, pomůžeme si „odklidit ty mrtvoly“ jak bylo hezky řečeno…

takovou kamarádkou je pro mě moje sestra a potom ještě jedna kamarádka-spolužačka…plus asi jednu kolegyni z práce bych označila za opravdovou kamarádku

další bych asi nazvala kamarádkami, ale ve skutečnosti to není tak bližší vztah - to už potom jde ke 20 určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
19.4.16 13:06

Asi 3, dvě z toho takové lepší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 13:06

@Martina1991 neštvou :) Mám dvě opravdu dobré kamarádky, ale obě bohužel bydlí od nás krapet dál, ale s oběma jsem v kontaktu přes skype a telefon skoro denně :) S jednou a její rodinou se vídáme všichni společně o víkendech a jezdíme spolu na výlety a na dovolené (mají děti ve stejném věku jako my) a druhá je z práce, takže se vídáme na školeních a firemních akcích a tak různě, ale její rodinu zatím neznám. Pak pár známých holek, bývalých spolužaček, se kterými se vídám, ale málo, většinou nás rozdělilo stěhování a tak. Osobně mám radši míň přátel a dobrých. Manžel zas má milion známých a zná se snad s každým, to já zase neumím :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.16 13:10

Já si myslím, že to člověk pozná, když má nějaký vážný problém- třeba i vážnou nemoc v rodině, potřebuje oporu anebo jiné věci, kolik se jich otočí záday ;)
Já asi před x lety bych napsala, že v té době mám 2dobré a dvě kamarádky, s kterýma se vídám občas.. Pak mi onemocnělo dítě, hodně vážně a zůstala jedna, protože ostatní - nevěděly co říkat a nebo se jim nechtělo už chodit a řešit nemoce, lepší je řešit oblečení, a chlapi, zábavu..
Anonym, protože tu dvě chodí a znají moji přezdívku, tak aby se pak nenafoukly

• Citovat
  • Upravit
6650
19.4.16 13:11

Známých mám hodně, ale opravdové kamarádky mám dvě.
S jednou se vídám párkrát do roka, odstěhovala se za prací a hodně cestuje.
S druhou je to trochu lepší, je ve stejném městě a má jen o trochu starší dítě než já.
Stejně nejlepší je když se sejdeme všechny. To je jako by sme se vrátily na gympl a narychlo dodělávaly úkoly před zvoněním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.4.16 13:11

Zajímavé téma :) Já moc kamarádek nemám, nepustím si k sobě každého. Opravdu dobré a dlouholeté kamarádky mám tři, naštěstí, všechny jsou celkem blízko. Potom nějaké ty známé, ale tam už přemýšlím, co řeknu a co ne. Nevím, co ti holky udělali, ale pokud teda nechceš být sama, tak to hoď za hlavu. Ženské jsou někdy hrozné slepice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
19.4.16 13:13

Mám 5 kamarádek, z toho dvě v práci, s jednou z nich chodíme každý den aspoň jednou na kafe k automatu + si voláme po práci (někdy i v práci :mrgreen: ), s druhou se známe roky, ale máme si co říct jen někdy.
Pak mám další tři, s jednou si poměrně často voláme (je daňová poradkyně, tak jí občas otravuju), s dalšími si občas zavoláme, vidíme se tak 1× nebo 2× za rok.
Je to pohoda :).

Příspěvek upraven 19.04.16 v 13:14

• Citovat
  • Upravit
3395
19.4.16 13:13
@Františka85 píše: 0, slovy nula :(

To jsme na tom stejne.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
19.4.16 13:14

Žádnou nemám…mám jen známé a holky tady na emiminu..naposledy jsem měla opravdovou kamarádku na střední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.16 13:15

@veronika6913 @Františka85 Taky tak, taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.4.16 13:15

0 :(

• Citovat
  • Upravit
3395
19.4.16 13:17
@Bobby píše: Žádnou nemám…mám jen známé a holky tady na emiminu..naposledy jsem měla opravdovou kamarádku na střední…

Ja taky. Od skolky. Pak jsem se odstehovala a nase zivoty se rozesli…do ted jsem si tu zadnou novou kamaradku nenasla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová