Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EmmaAnna no právě to psaní sms. Přijde mi, že spousta lidí si myslí, že to stačí. A ono udělat si čas není občas tak jednoduchý. Když nebydlíte ve stejném městě, tak se to domlouvá dost blbě. A ne vždycky to přátelství vydrží na stejné úrovni, když se vídáte jednou za rok
Ahoj, já má jednu hodně dobrou kamarádku a sestru…shodou okolností obě ve stejné datum narozené
![]()
@EmmaAnna píše:
@Netopirek to určitě není časem…kdo chce, tak si ten čas udělá, navíc napsat jednu SMS, kterou se vyjádří, že na někoho myslím, to nic nestojí
Jenom penize
![]()
Ani jednu
měla jsem celou základku, ale v devítce ji ruplo v hlavě, úplně se změnila a přestala se bavit s celou třídou. Na střední kolektiv nic moc. Ale tak aspoň si můžu pokecat s přítelem ![]()
@Netopirek jasně, SMS nestačí, ale občas se zeptat, jak se ten druhý má, byť jen po internetu(?) Právě v dnešní době plné technologií se dá bez problémů komunikovat i přes půl světa, jen se musí chtít
![]()
Mně stačí vidět se s jednou kamarádkou jen jednou za půl roku (jiný stát, kde žijeme), ale musíme si psát, volat apod.
Já si jednu kamarádku smazala z FB, když se nějak dlouho pořádně neozvala a potom mi nenapsala ani na narozeniny. A v tu chvíli to pro mě byla konečná. Buď je to kamarád a čas si najde, nebo není, já to asi vidím radikálně, ale tak to prostě mám.
@Martina1991 mám jednu. A s tou máme taková období, kdy se navštěvujeme více a kdy zase méně
A nebo taky období, kdy se spolu nebavíme vůbec
Teď máme období, že se mi nelíbí její nový partner a já jemu asi taky ne, tak se moc nestýkáme ![]()
Pak mám známé a se 2chodím ven s dětma. Ale vyhovuje mi to, jsem poměrně samotářský typ
Nemam zadnou. Naposledy tak na skole, cili spoustu let zpatky
.
Mam jen zname. Ale mne to vyhovuje. Nejsem ten tip, co by se musel s nekym denne vidat u kafe s pindat o nesmyslech. Ani nevim, o cem bych se s kym bavila. Takze kdyz nekolik dni nikoho nevidim, je mi to fuk. Ale zase kdyz uz nekoho potkam, nebo se s nekym sejdu, tak si popovidam rada, to zase jo…
I v detstvi jsem byla radeji sama a bytostne nesnasela vetsi kolektiv, tabory, kolektivni hry atd.
Deti, zda se, zdedili povahu po me, coz me celkem mrzi, budou to mit v zivote tezsi ![]()
@EmmaAnna souhlasím, když si nevzpomenou na narozeniny, tak to nejsou kamarádi a nejhorší jsou ještě ti, co se ozvou, jen když něco potřebují ![]()
„Rozešla“ jsem se s dlouholetými kamarádkami (jedna od narození), nebo spíš jsem byla rozejita, protože jsem se rozhodla věnovat víc dětem než kecání u kafe. Když se náhodou potkáme, tak si nemáme už co říct. ![]()
Takže momentálně jsou mými kamarádkami moje maminka a můj ex-gay ![]()
@kaja00 píše:
U me je to jasne, jsem desny introvert a spatne se seznamuji a hlavne nerada
Ale jo, urcite je to i dobou
já nesnáším cizí lidi, bojím se jich ![]()
Mám pár kamarádek na pokec, ale takovou tu nej, který bych se mohla se vším svěřit, ne. A mrzí mě to
Stejně tak bych ráda měla víc kamarádek s dětmi věkově jako moje, aby si spolu mohly vzájemně hrát ![]()