Kolik máte doma měsíční kapesné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@LuckaPt A mate s manzelem stejnou castku? U nas ano a ja mam vetsi problemy se do ni vejit nez manzel. Na tomto systemu „kapesneho“ se mi libi, ze se znovu zveme na jidlo. Ted jsem byli neco vyrizovat bez mladete v bance a ja manzela pozvala na pizzu, protoze jsme meli hlad. Restaurace platime z osobnich penez, takze jsem manzela skutecne POZVALA jako v dobe, kdy jsme spolu jen chodili.
jj máme. on nikam nechodí max po volejbale na limošku a brambůrky tak mu to stačí. My máme v rozpočtu i částku na společnou večeři když máme hlídání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Natálka26 Driv jsem take utracela mohem vic nez s rozpoctem, ale takove castky opravdu ne. Je videt, ze kazda rodina zije jinak.
Já mám strach to spočítat abych nebyla v šoku, ale je to opravdu jak kdy, pokud jsem doma - v Praze tak neutratím tolik, jako když jedu pryč někam kde si platím ubytování, jídlo, cestu apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobliha51 píše:
Hodný tatínek. Takový skromný a pro rodinu by se rozkrájel. To budeš mít taky fajn.
Já vim, jenže se to neprojevilo ani v průběhu těch let, co jsme byli spolu jako partneři, ani po svatbě, ruplo mu v makovici až poté, co jsem oznámila, že jsem těhotná
To je tak, když si člověk myslí, že po deseti letech někoho zná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzuveverka píše:
Já vim, jenže se to neprojevilo ani v průběhu těch let, co jsme byli spolu jako partneři, ani po svatbě, ruplo mu v makovici až poté, co jsem oznámila, že jsem těhotnáTo je tak, když si člověk myslí, že po deseti letech někoho zná.
Takhle se někdy projevuje i vliv nějakého kamaráda, který má tyhle názory. Kdybych to nezažila v bližší rodině, tak nevěřím. Kamarád mu vysvětlí, že je blbec, když ti dává peníze, když doma něco dělá atd. Nemusí to být tvůj případ, ale většinou když takhle obrátí po letech, tak v tom má někdo prsty. ![]()
- Citovat
- Upravit
Máme s manželem společný účet a nakupujeme a platíme dle potřeby. Kapesné není, když někam jdeme, rpostě něco koupíme a neřešíme. Prostě spočítáme, kolik po zaplacení všeho zůstane a dle toho prostě platíme, ať to vyjde do další výplaty. Neřeším, co kdo koupí a platí. Prostě jsou peníze doma a hotovo. Kapesné mi přijde zbytečné. Já třeba kapesné mít ani neumím, pomalu nevím, co to je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit