Kolik máte lahviček na UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3932
10.3.12 08:36

mám 2 po 260ml a jednu 150ml na čaj, bohatě stačí, když nemám umytou jednu, dám druhou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.3.12 09:03

Mám jich dost, ale používám jen dvě na UM a jednu na čajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
10.3.12 09:24

Ahoj,
když byli menší, měla jsem jich 6-8. Teď mám 4 a stačí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
10.3.12 09:25

Já jich mám šest a nemusím pořád jen mýt, teď už naštěstí nevyvařuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
11.3.12 10:49

Mám 2 MAM, jednu na čaj, druhou na UM, nebo kaši. Bohatě stačí. Vyvařila jsem jen při koupi, pak už ne. Mytí mi vůbec nevadí, chtít po chlapovi aby myl láhve, že mě se nechce, to bych se asi před ním moc dobře necítila :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
11.3.12 10:51

Navíc kdybych jich měla víc, jak tady někdo píše 6 a výš a než všechny použiju… mě by to nedalo je neumýt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.3.12 18:14
Evulec píše:
Mytí mi vůbec nevadí, chtít po chlapovi aby myl láhve, že mě se nechce, to bych se asi před ním moc dobře necítila :think: :nevim:

Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám :) A nerada myju hlavně proto, že mám ekzém na rukách. Tož tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
11.3.12 18:29

Máme jednu NUK 240ml na UM a kaši, kterou zrovna manžel myje a jednu BABY NOVA 125ml na čaj. A bohatě stačí! Absolutně nechápu co myslíte tím furt mejt?? Umyji hned po jídle ne??? Otázka minuty. Vyvařili jsme jen po koupení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.3.12 18:35
Pesee23 píše:
Máme jednu NUK 240ml na UM a kaši, kterou zrovna manžel myje a jednu BABY NOVA 125ml na čaj. A bohatě stačí! Absolutně nechápu co myslíte tím furt mejt?? Umyji hned po jídle ne??? Otázka minuty. Vyvařili jsme jen po koupení.

Jasně, u nás se myje třikrát - po ranním mlíku a večer dvakrát po mlíku a po kaši. Ale asi tím, že se to dělá každý den, to člověka otravuje :mrgreen: Každý máme něco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
11.3.12 21:20
Ukulina píše:
Evulec píše:
Mytí mi vůbec nevadí, chtít po chlapovi aby myl láhve, že mě se nechce, to bych se asi před ním moc dobře necítila :think: :nevim:
Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám :) A nerada myju hlavně proto, že mám ekzém na rukách. Tož tak!

Můj chlap taky občas myl lahvičky, když zrovna krmil kluka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.3.12 21:24
MUFICE píše:
Ukulina píše:
Evulec píše:
Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám :) A nerada myju hlavně proto, že mám ekzém na rukách. Tož tak!
Můj chlap taky občas myl lahvičky, když zrovna krmil kluka :pankac:

U nás se prostě moc nehraje na mužské/ženské práce… Když měl míň práce a byl víc doma, tak sám od sebe žehlil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.3.12 21:31

Když byl malej ještě mimčo a už jsme nekojili, tak jsem měla 2 lahvičky Farlin na UM a 1 na čaj, vyvařila jsem je poprvé a pak tak cca jednou týdně, teď když už je větší, máme 1 hrníček NUK na UM a 1 hrníček na čajík, nevyvařuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
11.3.12 21:33
Ukulina píše:
MUFICE píše:
Ukulina píše:
Evulec píše:
U nás se prostě moc nehraje na mužské/ženské práce… Když měl míň práce a byl víc doma, tak sám od sebe žehlil

No, ona to byla pakárna vymývat a rozebírat 6 lahviček a pak ještě vyvařovat :cert: Já to umývala pořádně Jarem, jinak to bylo hrozně mastné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.3.12 21:39
MUFICE píše:
Ukulina píše:
MUFICE píše:
Ukulina píše:
Evulec píše:
U nás se prostě moc nehraje na mužské/ženské práce… Když měl míň práce a byl víc doma, tak sám od sebe žehlil
No, ona to byla pakárna vymývat a rozebírat 6 lahviček a pak ještě vyvařovat :cert: Já to umývala pořádně Jarem, jinak to bylo hrozně mastné :roll:

U nás taky jarem. Máme ty MAM, takže se rozdělá na víc kusů. Ale zas se jednoduše sterilizuje (super na cestách) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
11.3.12 21:41
Ukulina píše:
MUFICE píše:
Ukulina píše:
MUFICE píše:
Ukulina píše:
Evulec píše:
No, ona to byla pakárna vymývat a rozebírat 6 lahviček a pak ještě vyvařovat :cert: Já to umývala pořádně Jarem, jinak to bylo hrozně mastné :roll:
U nás taky jarem. Máme ty MAM, takže se rozdělá na víc kusů. Ale zas se jednoduše sterilizuje (super na cestách) :)

My jsme taky měli Mam a štvalo mě to rozebírání. Časem jsem si ještě koupila ty celé lahvičky z DM a používala k tomu dudlíky od MaMu. Ty jsem myla pak tou štětkou na lahve a bylo to aspon rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová