Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
mám 2 po 260ml a jednu 150ml na čaj, bohatě stačí, když nemám umytou jednu, dám druhou ![]()
Ahoj,
když byli menší, měla jsem jich 6-8. Teď mám 4 a stačí to.
Já jich mám šest a nemusím pořád jen mýt, teď už naštěstí nevyvařuju…
Mám 2 MAM, jednu na čaj, druhou na UM, nebo kaši. Bohatě stačí. Vyvařila jsem jen při koupi, pak už ne. Mytí mi vůbec nevadí, chtít po chlapovi aby myl láhve, že mě se nechce, to bych se asi před ním moc dobře necítila
![]()
Navíc kdybych jich měla víc, jak tady někdo píše 6 a výš a než všechny použiju… mě by to nedalo je neumýt ![]()
Evulec píše:
Mytí mi vůbec nevadí, chtít po chlapovi aby myl láhve, že mě se nechce, to bych se asi před ním moc dobře necítila![]()
Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám
A nerada myju hlavně proto, že mám ekzém na rukách. Tož tak!
Máme jednu NUK 240ml na UM a kaši, kterou zrovna manžel myje a jednu BABY NOVA 125ml na čaj. A bohatě stačí! Absolutně nechápu co myslíte tím furt mejt?? Umyji hned po jídle ne??? Otázka minuty. Vyvařili jsme jen po koupení.
Pesee23 píše:
Máme jednu NUK 240ml na UM a kaši, kterou zrovna manžel myje a jednu BABY NOVA 125ml na čaj. A bohatě stačí! Absolutně nechápu co myslíte tím furt mejt?? Umyji hned po jídle ne??? Otázka minuty. Vyvařili jsme jen po koupení.
Jasně, u nás se myje třikrát - po ranním mlíku a večer dvakrát po mlíku a po kaši. Ale asi tím, že se to dělá každý den, to člověka otravuje
Každý máme něco ![]()
Ukulina píše:Evulec píše:Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám
Mytí mi vůbec nevadí, chtít po chlapovi aby myl láhve, že mě se nechce, to bych se asi před ním moc dobře necítila![]()
Můj chlap taky občas myl lahvičky, když zrovna krmil kluka ![]()
MUFICE píše:Ukulina píše:Můj chlap taky občas myl lahvičky, když zrovna krmil klukaEvulec píše:Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám
U nás se prostě moc nehraje na mužské/ženské práce… Když měl míň práce a byl víc doma, tak sám od sebe žehlil
Když byl malej ještě mimčo a už jsme nekojili, tak jsem měla 2 lahvičky Farlin na UM a 1 na čaj, vyvařila jsem je poprvé a pak tak cca jednou týdně, teď když už je větší, máme 1 hrníček NUK na UM a 1 hrníček na čajík, nevyvařuji ![]()
Ukulina píše:MUFICE píše:U nás se prostě moc nehraje na mužské/ženské práce… Když měl míň práce a byl víc doma, tak sám od sebe žehlilUkulina píše:Můj chlap taky občas myl lahvičky, když zrovna krmil klukaEvulec píše:Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám
No, ona to byla pakárna vymývat a rozebírat 6 lahviček a pak ještě vyvařovat
Já to umývala pořádně Jarem, jinak to bylo hrozně mastné ![]()
MUFICE píše:Ukulina píše:No, ona to byla pakárna vymývat a rozebírat 6 lahviček a pak ještě vyvařovatMUFICE píše:U nás se prostě moc nehraje na mužské/ženské práce… Když měl míň práce a byl víc doma, tak sám od sebe žehlilUkulina píše:Můj chlap taky občas myl lahvičky, když zrovna krmil klukaEvulec píše:Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám
Já to umývala pořádně Jarem, jinak to bylo hrozně mastné
U nás taky jarem. Máme ty MAM, takže se rozdělá na víc kusů. Ale zas se jednoduše sterilizuje (super na cestách) ![]()
Ukulina píše:MUFICE píše:U nás taky jarem. Máme ty MAM, takže se rozdělá na víc kusů. Ale zas se jednoduše sterilizuje (super na cestách)Ukulina píše:No, ona to byla pakárna vymývat a rozebírat 6 lahviček a pak ještě vyvařovatMUFICE píše:U nás se prostě moc nehraje na mužské/ženské práce… Když měl míň práce a byl víc doma, tak sám od sebe žehlilUkulina píše:Můj chlap taky občas myl lahvičky, když zrovna krmil klukaEvulec píše:Jestli je to na mě, tak já to po něm nechtěla, řekl si sám
Já to umývala pořádně Jarem, jinak to bylo hrozně mastné
My jsme taky měli Mam a štvalo mě to rozebírání. Časem jsem si ještě koupila ty celé lahvičky z DM a používala k tomu dudlíky od MaMu. Ty jsem myla pak tou štětkou na lahve a bylo to aspon rychlé.